Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για εκκένωση υπό κατάληψη κτιρίου στον Λόφο Στρέφη – Έξι προσαγωγές
Η επιχείρηση στην κατάληψη έλαβε χώρα τις πρωινές ώρες και πραγματοποιήθηκε από πάνοπλους αστυνομικούς οι οποίοι με την χρήση ειδικού εξοπλισμού εισήλθαν στο κτίριο
Επιχείρηση για την εκκένωση κατάληψης κτιρίου του δήμου Αθηναίων, στον λόφο του Στρέφη, πραγματοποίησε τα ξημερώματα του Σαββάτου 26 Απριλίου η Ελληνική Αστυνομία.
Η επιχείρηση έλαβε χώρα τις πρωινές ώρες και πραγματοποιήθηκε από πάνοπλους αστυνομικούς οι οποίοι με την χρήση ειδικού εξοπλισμού εισήλθαν στο κτίριο.
Εντός του κτιρίου, εντοπίστηκαν έγγραφα και άλλα αντικείμενα τα οποία έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Στο πλαίσιο της επιχείρησης προσήχθησαν 6 άτομα.
Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για την επιχείρηση στον Λόφο Στρέφη:
«Η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει την εφαρμογή ειδικών επιχειρησιακών δράσεων με σκοπό την εκκένωση κατειλημμένων χώρων και την απόδοσή τους στους υπεύθυνους, με στόχο την αποτροπή ανάπτυξης εστιών παραβατικότητας οι οποίες μπορούν να εξελιχθούν σε εγκληματικές δραστηριότητες κατά της ιδιοκτησίας.
Στο πλαίσιο αυτό, πρωινές ώρες σήμερα, Σάββατο 26 Απριλίου 2025, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση εκκένωσης κατάληψης κτιρίου του Δήμου Αθηναίων, στο Λόφο Στρέφη.
Στην επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού, συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Ρατσιστικής και Εξτρεμιστικής Βίας, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης.
Στο πλαίσιο της επιχείρησης συλλέχθηκε προανακριτικό υλικό το οποίο θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ προσήχθησαν -6- άτομα.
Ο χώρος θα αποδοθεί στους νόμιμους δικαιούχους διασφαλίζοντας το δικαίωμα πρόσβασης όλων των πολιτών σε δημόσιους χώρους».
Φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία:
Στιγμιότυπο από τον χώρο που εκκένωσε η ΕΛ.ΑΣ.
Στιγμιότυπο από τον χώρο που εκκένωσε η ΕΛ.ΑΣ.
- Έτσι διαμορφώθηκε βαθμολογία της Super League (pic)
- Ο Βιν Ντίζελ αποκαλύπτει ότι θα δούμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην τελευταία ταινία «Fast & Furious»
- Αμερικανική εξωτερική πολιτική – Ή γιατί οι σύμμαχοι των ΗΠΑ πρέπει να προετοιμάζονται για τα χειρότερα
- Μπαρτσελόνα – Οσασούνα 2-0: Στο +7 οι «Μπλαουγκράνα» με τον Ραφίνια!
- Η Ουκρανία θα διαλύσει τις διεθνείς λεγεώνες έως το τέλος του 2025 – Σφοδρές αντιδράσεις
- Ακρίβεια: Αυξημένο φέτος το κόστος του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού – Σχεδόν 45 ευρώ το άτομο




