Σάκοτα για Ναντέρ: «Δίνουμε τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε για το Game 3 της ΑΕΚ με τη Ναντέρ και το χαρακτήρισε ως το παιχνίδι της χρονιάς για την ομάδα του.
Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Ναντέρ (23/4, 19:30) στη «Sunel Arena» για το Game 3 των προημιτελικών του BCL, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να κάνει λόγο για το παιχνίδι της χρονιάς για την ομάδα του.
Θυμίζουμε πως σε περίπτωση πρόκρισης η Ένωση θα διοργανώσει το Final 4 στο γήπεδό της και στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τη Μάλαγα που είναι και το μεγάλο φαβορί για το τρόπαιο.
Όσα είπε ο Σάκοτα:
«Αύριο, δίνουμε τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς και οφείλουμε να παραδεχτούμε. ότι φτάσαμε έως εδώ απολύτως δίκαια, παίζοντας και πολύ ωραίο μπάσκετ. Όσο προχωράει η περίοδος, ανεβαίνει και η ποιότητα των ομάδων. Ξέρουμε, ότι μας περιμένει δύσκολο ματς, γιατί η Ναντέρ μάς «ματσάρει» πολύ καλά, οπότε πρέπει να φερθούμε έξυπνα για ν’ αποφύγουμε τις παγίδες.
Υπάρχει ενθουσιασμός, όμως πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό για να πάρουμε την πρόκριση, για τον κόσμο μας και την ιστορία μας. Χαίρομαι πολύ, που γεμίζουμε το γήπεδο για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Οι μεγάλες ομάδες, όταν φτάνουν σε καθοριστικά παιχνίδια, πάντα πρέπει να έχουν γεμάτη έδρα, και για εμάς, όταν έχουμε τέτοια στήριξη από το δικό μας κόσμο, είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να μας συμβεί.
Θέλουμε πάντα ο κόσμος να καταλαβαίνει τι προσπάθεια γίνεται. Προσπαθήσαμε να μη λέμε μεγάλα λόγια μέσα στη χρονιά, γιατί δεν ξέραμε τι ομάδα έχουμε, και το πηγαίναμε βήμα βήμα. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε στο BCL. Δεν έχουμε αλλάξει τίποτα από την πρώτη ημέρα, που συγκεντρωθήκαμε. Χαιρόμαστε κάθε επιτυχία. Χαιρόμαστε και για την παρουσία του υπέροχου κόσμου μας».
- Το σκίτσο του Κώστα Μητρόπουλου για ΤΑ ΝΕΑ 5/1/26
- Γαλλία: Αυτοδίδακτος υπνωτιστής κατηγορείται ότι νάρκωνε και βίαζε γυναίκες – Βιντεοσκοπούσε τις επιθέσεις
- Γροιλανδία: Νέες ευθείες απειλές των ΗΠΑ – Έτσι απάντησε ο Τραμπ στην κοινή δήλωση των Ευρωπαίων
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Ο αντίκτυπος σε συγκεκριμένα επαγγέλματα με βάση τον βαθμό έκθεσής τους σε αυτήν
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (7/1): Πού θα δείτε τη δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το ΟΦΗ – Αστέρας
- Θα μπορούσε ο Τομ Χίντλστον να γίνει ο επόμενος Τζέιμς Μποντ; – Η σειρά The Night Manager τον έβαλε ξανά στο «παιχνίδι»



