Απογοητευμένος ο Ντόντσιτς μετά την ήττα των Λέικερς: «Πρέπει να πασάρω περισσότερο»
Ο Λούκα Ντόντσιτς απολογήθηκε στους οπαδούς των Λέικερς για την εντός έδρας ήττα στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Τίμπεργουλβς, ενώ τόνισε ότι πρέπει να πασάρει περισσότερο.
Οι Λέικερς ηττήθηκαν από τους Τίμπργουλβς με 117-95 στην «Κρύπτοκομ Αρίνα», για το πρώτο παιχνίδι του πρώτου γύρου των play-off και με αυτόν τον τρόπο η παρέα του Άντονι Έντουαρντς έκανε το πρώτο break στην «Πόλη των Αγγέλων». Ο Λούκα Ντόντσιτς απολογήθηκε στους οπαδούς των «Λιμνάνθρωπων», έπειτα το αρνητικό αποτέλεσμα, ενώ ανέφερε ότι πρέπει να πασάρει περισσότερο. Είπε επίσης ότι η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική, τονίζοντας ότι το κοινό υποστήριζε την ομάδα ακόμα και αν έχανε.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντόντσιτς:
«Νομίζω ήταν physical. Πέτυχαν πολλά τρίποντα. Πρέπει να περιορίσουμε τα τρίποντά τους και δεν ήμασταν physical. Έτρεχαν, έκαναν ό,τι ήθελαν. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι.
Στην τέταρτη περίοδο παίξαμε όπως παίζουμε. Παίξαμε physical, όλοι ήταν συγκεντρωμένοι και μετά σταματήσαμε. Πρέπει να είμαστε πιο physical. Είναι 48 λεπτά, όλες οι κατοχές μετράνε. Πρέπει να πασάρω περισσότερο. Προσπαθώ να δίνω τον ρυθμό νωρίς, αλλά μόνο μία ασίστ, αυτό δεν είναι καλό για εμένα.
Ήταν υπέροχη ατμόσφαιρα. Συγγνώμη που δεν μπορέσαμε να πάρουμε την πρώτη νίκη αλλά είναι στις 4.. Το κοινό ήταν καταπληκτικό. Μας υποστήριζαν όταν χάναμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λούκα Ντόντσιτς.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Σλοβένος σούπερ σταρ των Λος Αντζελες Λέικερς ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με τους Τίμπεργουλβς έχοντας 37 πόντους, αλλά μόλις 1 ασίστ, ενώ επίσης κατέβασε 8 ριμπάουντ.
- «Το Κοριτσάκι με τα Σπίρτα: Το Μιούζικαλ»: Το μαγικό παραμύθι στο θέατρο Αθηνών
- Γιατί δεν ήταν έκπληξη ο υποβιβασμός του Σιδηρόπουλου
- Συνταγή: Φαλάφελ από παντζάρια και σάλτσα από ταχίνι
- Ουκρανία: Διαπραγματεύσεις επί διαπραγματεύσεων την ώρα που ο Τραμπ «μπούχτισε από τις συναντήσεις»
- Οι ανοιχτές «πληγές» και οι αβεβαιότητες του προϋπολογισμού
- Σώμα και μυαλό: Πέντε ασκήσεις ορισμός της ευεξίας


