
Τρένο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στην Πάτρα – Μία τραυματίας
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε μια γυναίκα, που εργάζεται ως γιατρός στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». Το περιστατικό σημειώθηκε επί της οδού Ανθείας στην Πάτρα
Σύγκρουση τρένου με ΙΧ αυτοκίνητο σημειώθηκε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου 19 Απριλίου, στην Πάτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το tempo24.news, από τη σύγκρουση τραυματίστηκε μια γυναίκα, που εργάζεται ως γιατρός στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». Το περιστατικό σημειώθηκε επί της οδού Ανθείας.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό της οδηγού, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Την οδηγό, που ήταν μόνη της στο αυτοκίνητο, την παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές, ενώ για αρκετή ώρα η κυκλοφορία των τρένων στην περιοχή διεκόπη.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο:


Στιγμιότυπο από το τροχαίο στην Πάτρα

Στιγμιότυπο από το τροχαίο στην Πάτρα
- Δήμαρχος Ιλίου: «Έργο που θωρακίζει το Ίλιον και συνολικά τη Δυτική Αττική»
- Επιβεβαίωσε τις επαφές με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μουρίνιο
- Τέμπη: Κλειστές έως τις 22 Μαΐου οι σήραγγες λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης
- Τι είδους ειρήνη εξυπηρετεί τη Ρωσία στη Μέση Ανατολή;
- Η κόρη της Άννα Γουίντουρ χωρίζει από τον σύζυγό της – Δύο εβδομάδες πριν εμφανίστηκαν μαζί στο Met Gala
- Ο ΠΟΥ να κηρύξει την κλιματική αλλαγή «έκτακτη ανάγκη δημόσιας υγείας» – 600.000 θάνατοι στην Ευρώπη από τη ρύπανση του αέρα



