Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ντέρμπι «αιωνίων» στο Παπαστράτειο, με ντεμπούτο Ντόσκα
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (17/4, 14:00, MEGA Play) κοντράρονται για την 7η αγωνιστική της Β’ φάσης της Α1 πόλο ανδρών.
Τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα συνεχίζει ο Ολυμπιακός, που τη Μεγάλη Πέμπτη (17/4, 14:00), η ομάδα πόλο ανδρών υποδέχεται την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού, στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, στο ντεμπούτο του Γιώργου Ντόσκα στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, για την 7η αγωνιστική της Β’ φάσης της Α1.
Το ματς θα μεταδοθεί από το MEGA Play, την υβριδική πλατφόρμα του MEGA και το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης, για να την παρακολουθήσει είναι να διαθέτει «έξυπνη» τηλεόραση (smart TV), συνδεδεμένη στο διαδίκτυο και να πατήσει το μπλε κουμπί.
Γενηδουνιάς ενόψει του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Να δείξουμε την ανωτερότητά μας άλλη μια φορά»
Δηλώσεις ενόψει του ντέρμπι «αιωνίων» έκανε το αρχηγός των Πειραιωτών, Ντίνος Γενηδουνιάς, που μεταξύ άλλων τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν restart με το νέο προπονητή τους. Αναλυτικότερα:
«Είναι ένα παιχνίδι που βαθμολογικά μπορεί να είναι αδιάφορο, αλλά για εμάς μόνο αδιάφορο δεν θα είναι, για πολλούς λογούς. Με τον καινούριο προπονητή θέλουμε να κάνουμε ένα restart με αρχή αυτό το παιχνίδι. Ενα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δεν είναι ποτέ αδιάφορο και θέλουμε να δείξουμε την ανωτερότητα μας άλλη μια φορά».
- Όλα όσα αξίζει να ξέρεις για το δυναμικό stretching
- Με θες ή «τρίχες»; Έρωτας, φλερτ και τούφες στην Ιρλανδία του 18ου και 19ου αιώνα
- Γιατί υπάρχει τόση οργή και μίσος πίσω από την οθόνη;
- Κίνα: Πώς έπεσε θύμα της κουλτούρας απομιμήσεων που η ίδια ενθάρρυνε
- Ο Μπρούκλιν ρίχνει άκυρο στον Κρουζ με Νίκολα, σκυλάκια και selfies – Οι Μπέκαμ δεν είναι έτοιμοι να θάψουν το «τσεκούρι του πολέμου»
- Νέοι γιατροί: Αντί για λευκή μπλούζα, βάζουν το «χακί»



