Φουντώνουν οι φήμες για Τσάμπι Αλόνσο στη Ρεάλ – τι ζητάει η Λεβερκούζεν
Την ώρα που τα σενάρια για τον Κάρλο Αντσελότι δίνουν και παίρνουν, η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να εξετάζει σοβαρά την πρόσληψη του Τσάμπι Αλόνσο.
Μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης από την Άρσεναλ στα προημιτελικά του Champions League και τις δύο ήττες από τους Λονδρέζους, η καρέκλα του Κάρλο Αντσελότι έχει αρχίσει να… τρέμει πλέον πολύ επικίνδυνα.
Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για το μέλλον του Ιταλού τεχνικού στη «Βασίλισσα» και όπως είναι λογικό η προπονητολογία συνεχίζεται αφού βγαίνουν διάφορα ονόματα στο προσκήνιο.
Οι φήμες για τον Αλόνσο
Συγκεκριμένα, η κακή πορεία της Ρεάλ Μαδρίτης φέτος φαίνεται πως έχει… αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον των «μερένχες» για τον Τσάμπι Αλόνσο! Μάλιστα, φαίνεται πως αποκαλύφθηκε το ύψος του ποσού με το οποίο η Λεβερκούζεν θα παραχωρούσε τον προπονητή της, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026.
Συγκεκριμένα, η Sport αναφέρει πως οι πρωταθλητές Γερμανίας θα ζητήσουν τουλάχιστον 10 εκατομμύρια ευρώ από τη Ρεάλ για να παραχωρήσουν τον Αλόνσο, εφόσον η Ρεάλ αποφασίσει να κάνει κρούση για τον 43χρονο προπονητή.
- Η απάντηση του Κλοπ για πιθανή επιστροφή: «Ποτέ μην λες ποτέ»
- Νέα επαγγελματική «σφαλιάρα» για την Νίκολα Πελτζ με φόντο τον πόλεμο των Μπέκαμ – Είναι ενοχλητικό, δεν βλέπεται
- Πώς θα αποζημιωθούν οι πληγέντες από την κακοκαιρία – Η διαδικασία και τα ποσά
- ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη του in για τις «στημένες» ερωτήσεις στην εξεταστική για υποκλοπές – «Πόση ακόμη δυσωδία…»
- Αγροτικά μπλόκα: το ρήγμα θα παραμείνει
- Απίστευτο ξέσπασμα Λεσόρ: «Σταματήστε να λέτε ψέματα, ούτε εγώ δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω»


