Ο ατζέντης του Τι Τζέι Σόρτς, Νίκος Σπανός, μίλησε για το μέλλον του Αμερικανού άσου και αποκάλυψε πως έχουν ήδη επικοινωνήσει μαζί του οι περισσότερες κορυφαίες ομάδες της Euroleague.

Παράλληλα, στάθηκε και στο ΝΒΑ και τις πιθανότητες του γκαρντ της Παρί να βρεθεί εκεί, αλλά και τις συζητήσεις ανανέωσης με την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ατζέντη του Σορτς:

«Υπάρχει σημαντικό ενδιαφέρον για αυτόν στο ΝΒΑ, αλλά δεν σκεφτόμαστε να πάει στο summer league ή στην προετοιμασία κάποιος ομάδας (σ.σ. υπό δοκιμή). Ο Τι Τζέι έχει δείξει αρκετά από αυτά που μπορεί να κάνει. Έχουν επικοινωνήσει μαζί μας οι περισσότερες κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι σε εξέλιξη κάποιες συζητήσεις. Θα μιλήσουμε πρώτα με την Παρί», τόνισε o εκπρόσωπος του Αμερικανού γκαρντ.

Παράλληλα, ο Σορτς ρωτήθηκε για την πιθανότητα να τον πάρει στο ΝΒΑ ο Τουόμας Ίσαλο, που προήχθη σε πρώτο προπονητή στους Γκρίζλις:

«Δεν λέω πως θα ήταν τρελό αν συνέβαινε, αλλά περισσότερο… μοίρα. Ποιος ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον; Το παιχνίδι μου απογειώθηκε με εκείνον, αυτός με έκανε αυτό που είμαι».