
«Είχαν ξανά έντονους τσακωμούς, την είχε χτυπήσει» – Μαρτυρίες για τους καβγάδες του ζευγαριού στο Μενίδι
Σύμφωνα με τους γείτονες του ζευγαριού στο Μενίδι δεν ήταν η πρώτη φορά που σημειώθηκε τσακωμός μεταξύ τους - Αγωγή για ψυχολογικά προβλήματα λάμβανε ο 84χρονος.
Να λύσουν το μυστήριο με το θάνατο της 79χρονης γυναίκας στο Μενίδι προσπαθούν οι αστυνομικοί.
Οι Αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη του 84χρονου συζύγου της, εναντίον του οποίου σχηματίζεται δικογραφία για να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ηλικιωμένος άνδρας έχει ψυχολογικά προβλήματα και βρίσκεται σε φαρμακευτική αγωγή.
Υποστήριξε ότι δεν την σκότωσε
Ο 84χρονος από την πρώτη στιγμή υποστήριξε ότι δεν την σκότωσε ο ίδιος.
Ο ηλικιωμένος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι έπειτα από καβγά που είχαν εκείνη σκόνταψε και έπεσε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει θανάσιμα στο κεφάλι.
Μετά τον τραυματισμό της 79χρονης ο σύζυγός της ενημέρωσε το γιο τους που μένει στον επάνω όροφο της πολυκατοικίας, ο οποίος με τη σειρά του ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.
Όμως όταν οι διασώστες είδαν το τραύμα που έφερε η γυναίκα στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ειδοποίησαν την Άμεση Δράση, που έφτασε άμεσα στο σημείο.
Μαρτυρίες για συχνούς τσακωμούς
Σύμφωνα με τους γείτονες του ζευγαριού δεν ήταν η πρώτη φορά που σημειώθηκε τσακωμός στο ισόγειο διαμέρισμα επί της οδού Εφηβείας που διέμεναν.
«Το τελευταίο διάστημα είχαν αρκετούς τσακωμούς. Είχαν γίνει αρκετοί καβγάδες, ο ηλικιωμένος έβγαζε μια επιθετική συμπεριφορά τα τελευταία χρόνια» ανέφερε γείτονας μιλώντας στο in.
Μία άλλη μαρτυρία από γυναίκα που διέμενε στο παρελθόν στην ίδια γειτονιά ανέφερε ότι πριν από περίπου δύο χρόνια, ο 84χρονος είχε χτυπήσει ξανά τη σύζυγό του.
«Την είχε ξαναχτυπήσει στο παρελθόν, με τα χέρια, όχι με κάποιο αντικείμενο» ανέφερε η μάρτυρας, συμπληρώνοντας ότι η γυναίκα είχε μελανιές στο κορμί της από τα χτυπήματα του συζύγου της.
- Barclays: Τα «στοιχήματα» γίνονται ο νέος γκουρού των αγορών
- Η Anthropic συμφώνησε να καταβάλλει στη SpaceX 1,25 δισ. δολάρια μηνιαίως για υπολογιστική ισχύ
- Τριάντα αλιείς και υλοτόμοι δολοφονήθηκαν στη Νιγηρία από τρομοκράτες της Μπόκο Χαράμ
- Υποχώρηση των ΗΠΑ: Αφαιρέθηκε η Φρανσέσκα Αλμπανέζε από τον κατάλογο των κυρώσεων
- Μετά τους Τραμπ και Πούτιν, σειρά για τον Σι έχει η επίσκεψη στον Κιμ Γιονγκ Ούν
- Εκλογές Περού: Η υποψήφια της ακροδεξιάς Φουτζιμόρι έχει προβάδισμα 4% ενόψει β΄ γύρου



