Σοκαριστικό βίντεο: Ο Μενιάν συγκρούστηκε άσχημα με συμπαίκτη και αποχώρησε με φορείο
Μία πολύ άτυχη στιγμή εκτυλίχθηκε στην αναμέτρηση της Ουντινέζε με την Μίλαν, με τον Μάικ Μενιάν να αποχωρεί με φορείο.
Ο τερματοφύλακας της Μίλαν, Μάικ Μενιάν, πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο, αφού μεταφέρθηκε με φορείο μετά από σύγκρουση με τον συμπαίκτη του Άλεξ Χιμένες στο δεύτερο ημίχρονο της νίκης με 4-0 επί της Ουντινέζε την Παρασκευή.
Οι «Ροσονέρι» επιβεβαίωσαν ότι ο Μενιάν θα επιστρέψει στο Μιλάνο το Σάββατο, αφού πέρασε χρόνο υπό παρακολούθηση στο νοσοκομείο.
Η Μίλαν προηγούνταν με 2-0 των «Φριουλάνι» σ΄ αυτήν την αναμέτρηση για τη Serie A, όταν ο Μαϊνιάν έφυγε από την περιοχή του και συγκρούστηκε με τον Χιμένες ενώ προσπαθούσε να μπλοκάρει την μπάλα στο 51ο λεπτό, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.
Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Μενιάν
Forza Mike Maignan
Hope he’ll come back soon 🙏🏼#UdineseMilan #SempreMilan— Football Master (@Foot_Masters) April 11, 2025
Ο Χιμένες, ο οποίος επίσης υπέστη ένα σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι, αρχικά συνέχισε να αγωνίζεται, αλλά αναγκάστηκε να αποχωρήσει περίπου 18 λεπτά αργότερα.
«Ευτυχώς, ο Μάικ είναι καλά. Ρωτήσαμε όλοι τον γιατρό πώς ήταν και μας καθησύχασε λέγοντάς μας ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο για εξετάσεις, αλλά είναι καλά. Είναι ένας σπουδαίος αρχηγός», δήλωσε ο αμυντικός της Μίλαν, Ματέο Γκάμπια, στους δημοσιογράφους μετά τον αγώνα.
- ΗΠΑ-Ρωσία: H σπάνια συμφωνία Μόσχας – Ουάσινγκτον σε θέματα παγκόσμιας πολιτικής και η «βόμβα» Τραμπ Τζούνιορ
- Kaspersky: Ωριμάζει η αγορά της κυβερνοασφάλειας – Πάνω από 9 στους 10 υιοθετούν λύση ασφαλείας
- Ηλεία: Έρευνες για τον εντοπισμό 63χρονου αγνοούμενου στα Κρέστενα – Εξαφανίστηκε από το απόγευμα του Σαββάτου
- Το 1924 ο Ιάκωβος Συρίγος ίδρυσε το ισόγειο κατάστημά του σε ένα διώροφο νεοκλασικό της οδού Πατησίων
- Νέα πυρά Μασκ κατά ΕΕ μετά το πρόστιμο στο X: Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι Δημοκρατία, αλλά γραφειοκρατία
- Λάρισα-Παναθηναϊκός 2-2: Ο Μλαντένοβιτς «κρέμασε» το Τριφύλλι
