Χιόνι αντί για άνοιξη στο Μπόντο, παραμονές του αγώνα με τη Λάτσιο (vid)
Η Μπόντο/Γκλιμτ υποδέχεται τη Λάτσιο για τα προημητελικά του Europa League, με το Asmpyra Stadion να έχει καλυφθεί από πυκνό χιόνι μία ημέρα πριν τη σέντρα.
Μπορεί ημερολογιακά να έχουμε μπει στην καρδιά της άνοιξης, όμως ο καιρός στο Μπόντο της Νορβηγίας έχει άλλη… άποψη. Μία ημέρα πριν από την αναμέτρηση της τοπικής Μπόντο/Γκλιμτ με τη Λάτσιο για τα προημιτελικά του Europa League, η πόλη ντύθηκε στα λευκά.
Η νορβηγική ομάδα, έχοντας αφήσει εκτός συνέχειας τον Ολυμπιακό στον προηγούμενο γύρο, ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τους «λατσιάλι» στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τους «8» της διοργάνωσης. Ωστόσο, οι καιρικές συνθήκες δεν θυμίζουν σε τίποτα ευρωπαϊκή άνοιξη.
Το Aspmyra Stadion, έδρα της Μπόντο/Γκλιμτ, καλύφθηκε από χιόνι, με το τερέν να μετατρέπεται σε χειμερινό τοπίο, προκαλώντας προβληματισμό για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου ενόψει της αυριανής σέντρας.
Nærmer seg trening for Lazio ❄ pic.twitter.com/kTweMtIOwU
— FK Bodø/Glimt | Seriemester 2024 ? (@Glimt) April 9, 2025
Οι εικόνες από το γήπεδο είναι χαρακτηριστικές, με το χιόνι να έχει δημιουργήσει ένα λευκό «πέπλο» πάνω από το Μπόντο, υπενθυμίζοντας τις ιδιαιτερότητες του βορεινού κλίματος, ακόμα και στις αρχές Απριλίου.
- Μέση Ανατολή: Πόσοι είναι οι νεκροί από τον πόλεμο – Σε Ιράν και Λίβανο το μεγαλύτερο τίμημα
- Η Αρμάνι Μιλάνο συμφώνησε με τον Χολ – Ψάχνεται και για Πίτερς
- Γιατί το πρόβλημα του νερού στην Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί στην πραγματικότητα να είναι μια ευκαιρία
- Νάρκες, πύραυλοι και χιλιόμετρα ακτογραμμής: Γιατί το Ιράν έχει το πάνω χέρι στο Στενό του Ορμούζ
- Η Φελίσια Τσαλαπάτη συναντά τον Μίλος Ντέλετιτς του Ηρακλή στο νέο επεισόδιο του “Betsson Stories”
- O πόλεμος στο Ιράν ωθεί τη Σαουδική Αραβία να συνάψει συμφωνία αμυντικής συνεργασίας με την Ουκρανία



