Ζαλγκίρις – Παρτιζάν 70-66: Ο Σμάιλαγκιτς απέκλεισε την πρώην ομάδα του
Η Ζαλγκίρις νίκησε την Παρτίζαν, με 70-66 στο Κάουνας, με τον Σμάιλαγκιτς να πρωταγωνιστεί και να αφήνει εκτός συνέχειας την πρώην ομάδα του.
Η Ζαλγκίρις επιβλήθηκε της Παρτιζάν, με 70-66 στο Κάουνας, για την 33η αγωνιστική της Eurolague. Ο άσος των γηπεδούχων, Άλεν Σμάιλαγκιτς ήταν καθοριστικός στο φινάλε και απέκλεισε την πρώην ομάδα του, πετυχαίνοντας κρίσιμο καλάθι για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.
Ο Σέρβος πρωταγωνίστησε, καθώς κατέγραψε 14 πόντους, τέσσερα ριμπάουντ και μία ασίστ, ενώ ο Φρανσίστο συνέβαλε και αυτός, έχοντας 15 πόντους, τρεις ασίστ και τρία ριμπάουντ.
Από την πλευρά των φιλοξενούμενων, ο Τζόουνς πέτυχε 23 πόντους, τρεις ασίστ και δύο ριμπάουντ, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες της ομάδας του για πρόκριση στα play-in.
Με αυτό τον τρόπο, η αποκλεισμένη Ζαλγκίρις πήρε μαζί της την Παρτιζάν, με τις δύο ομάδες να έχουν άλλη μία αγωνιστική μπροστά τους, η οποία θα είναι διαδικαστική.
Η λιθουανική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Ανατολού Εφές, στην Κωνσταντινούπολη (11/4), ενώ ο σέρβικος σύλλογος θα αναμετρηθεί με τη Ρεάλ, στο Βελιγράδι (10/4),
- Καστελόριζο: Βίντεο από το βυθισμένο σκάφος της Ftontex – Η ανακοίνωση του Λιμενικού
- Παναθηναϊκός: Στις ΗΠΑ με άδεια ο Κέντρικ Ναν για την κηδεία της γιαγιάς του
- AEGEAN: Eπιπλέον ακυρώσεις πτήσεων από και προς Μέση Ανατολή
- Προσπάθεια να ανοίξει δίαυλος ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν – Ουάσιγκτον και Τεχεράνη ερίζουν ποιος έκανε την αρχή
- Σκάνδαλο στα Όσκαρ: Γιατί η Μπριζίτ Μπαρντό «αγνοήθηκε» επιδεικτικά;
- Τουρκία: Γυναίκα διαιτητής σφύριξε αγώνα της Super Lig για πρώτη φορά μετά από 22 χρόνια (vid)

