Ιωαννίδης: «Δεν καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε μια εμφάνιση όπως αυτή που είχαμε σκεφτεί»
Ο Φώτης Ιωαννίδης αναφέρθηκε στον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τη συνέχεια του Europa Conference League.
Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε το κακό του πρώτο ημίχρονο απέναντι στη Φιορεντίνα και ηττήθηκε με 3-1. με αποτέλεσμα να μείνει εκτός συνέχειας του Europa Conference League. Ο Φώτης Ιωαννίδης μίλησε μετά το παιχνίδι αναφέροντας πως στεναχωρεί τους πάντες το αποτέλεσμα, αλλά και ότι δεν κατάφεραν οι παίκτες να κάνουν την εμφάνιση που είχαν φανταστεί.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Φώτης Ιωαννίδης:
«Πιστεύω χάσαμε ένα ημίχρονο. Δεν καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε μια εμφάνιση όπως αυτή που είχαμε σκεφτεί και είχαμε δουλέψει. Είναι κάτι που μας στεναχωρεί γιατί στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε ότι είμαστε εμείς η ομάδα που θα μπορούσε να είναι κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ακόμη παίξαμε με ένα σύστημα το οποίο έχουμε δουλέψει και ταίριαζε πολύ στον συγκεκριμένο αντίπαλο και κατάφερνα να δημιουργήσουμε προβλήματα, είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν ξέρω, τι να πω, έχει να κάνει και με την τύχη. Έχει να κάνει και με το πώς εκτελούμε κάποιος φορές και με την μπάλα που κόντραρε και λειτουργούσε υπέρ του αντιπάλου και δεν βρήκαμε το γκολ που θα μας πήγαινε στην παράταση.
Είμαι γενικά αισιόδοξος άνθρωπος. Εγώ κρατάω ότι σταθήκαμε αντάξιοι σε μια ομάδα που είναι σε υψηλό επίπεδο όπως αυτή της Φιορεντίνα. Από εδώ και πέρα πρέπει να δουλέψουμε και από του χρόνου η ομάδα να σταθεί καλά πάλι στην Ευρώπη».
- Ο Ντόναλντ Τραμπ ισχυρίζεται ότι η Μελάνια είναι πλέον μια «μεγάλη σταρ του κινηματογράφου»
- Capital Clean Energy Carriers: Υπερκάλυψη 1,75 φορές για το ομόλογο – Στο 3,75% το επιτόκιο
- Μozzart Sport: «Ανδρέας Τεττέη, η ελληνική εκδοχή του Λαμίν Γιαμάλ»
- FemTech στην Ελλάδα: αλλάζει το πρόσωπο της γυναικείας υγείας;
- Ώρα πληρωμών για συντάξεις και επιδόματα – Οι δικαιούχοι
- Τραμπ: «Βαθιά απογοητευτική» η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου – «Οι ξένες χώρες χορεύουν στους δρόμους»

