Τρομερή στιγμή και fair play: Είχε κενή εστία και την έστειλε έξω γιατί τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας (vid)
Σε αγώνα της Α1 ΕΠΣ Μακεδονίας υπήρξε μια σπουδαία κίνηση, όπου χάθηκε σχεδόν σίγουρο γκολ λόγω fair play.
Το fair play της χρονιάς έγινε σε πολύ κρίσιμο αγώνα της Α1 ΕΠΣ Μακεδόνιας όπου ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου κέρδισε 1-0 ο Ορφέας Σουρωτής, με την παράσταση να κλέβει η κίνηση του επιθετικού να πετάξει την μπάλα έξω αντι να προσπαθήσει να σκοράρει αφού ο τερματοφύλακας ήταν ήδη εξουδετερωμένος λόγω τραυματισμού που υπέστη.
Συγκεκριμένα, ο Λουκάς Μάρτος του Κεραυνού ήταν έτοιμος να σκοράρει, έχοντας «στρωμένη» τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή, με εξουδετερωμένο τον αντίπαλο γκολκίπερ, τον οποίο είδε ξαπλωμένο στο χορτάρι.
Δείτε την στιγμή του fair play:
Ωστόσο, επέλεξε να στείλει επιτήδες και… επιδεικτικά άουτ τη μπάλα, αντί να χριστεί σκόρερ, με αποτέλεσμα να τον αποθεώσει το γήπεδο.
- Ανδρουλάκης: Οι Ευρωπαίοι ηγέτες να στηρίξουν το σχέδιο για τη στρατηγική αυτονομία της ΕΕ
- Ιταλία: «Ποιον συνάδελφό σου θα ήθελες να απολύσεις;» – Σάλος με ερωτηματολόγιο εταιρείας
- LIVE: ΠΑΟΚ – Μπέτις
- «Έκλεψαν ιατρικά δεδομένα ενώ ήμουν έγκυος» – Η Λιζ Χάρλεϊ με λυγμούς στην πολύκροτη δίκη κατά της Daily Mail
- Γροιλανδία: Τι γνωρίζουμε για το «πλαίσιο συμφωνίας» – Το «κυπριακό» σενάριο και η «Αρκτική Φρουρά»
- Η βυθισμένη στη λάσπη Βάρη από ψηλά – Κομμένοι δρόμοι και καταστροφές από την κακοκαιρία


