
Χανιά: Κρίσιμες ώρες για 19χρονο – Τραυματίστηκε σε προπόνηση πολεμικών τεχνών
Η κατάσταση του 19χρονου κρίνεται κρίσιμη μετά από σοβαρό χτύπημα που δέχτηκε στο κεφάλι, σε προπόνηση πολεμικών τεχνών στα Χανιά
Ένας 19χρονος αθλητής πολεμικών τεχνών από τα Χανιά δέχτηκε ένα πολύ δυνατό χτύπημα στο κεφάλι κατά την διάρκεια προπόνησης με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο ίδιος δεν είχε αντιληφθεί εξαρχής τη σοβαρότητα του χτυπήματος και τελικά πήγε στο νοσοκομείο μετά από δύο ημέρες.
Το τοπικό μέσα προσθέτει ότι οι γιατροί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον επαναφέρουν σε καλή κατάσταση, με τις επόμενες ώρες να χαρακτηρίζονται κρίσιμες, μολονότι ο 19χρονος νοσηλεύεται μερικές μέρες στη ΜΕΘ.
- Super League 2: Σωτηρία για την Ελλάδα Σύρου και την Athens Kallithea (0-0), υποβιβάστηκε το Αιγάλεω (3-2)
- Διαπραγματεύσεις με τον Ιράν χωρίς τον Βανς – Τον απέσυρε ο Τραμπ την τελευταία στιγμή
- Οι ενδεκάδες των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των play-off
- Ερωτήματα για θανατηφόρο τροχαίο στην Ηλιούπολη – Η σύζυγος του 64χρονου θύματος στο in
- Nonnamaxxing – Μήπως οι Iταλίδες γιαγιάδες κρατούν το μυστικό μιας μακράς και ευτυχισμένης ζωής;
- Πάτρα: Ζήτησε 20 ευρώ δανεικά από τον γείτονά του, δεν του τα έδωσε και τον ξυλοκόπησε

