Πύργος: Συνελήφθη 20χρονος μαθητής που μαχαίρωσε 17χρονο μέσα στο σχολείο
Ο 20χρονος μαθητής Γ' Λυκείου έβγαλε μαχαίρι και επιτέθηκε στον μικρότερο μαθητή της Α' Λυκείου, προκαλώντας του τραύμα στη λεκάνη
Στην σύλληψη του μαθητή που φέρεται να μαχαίρωσε 17χρονο σε Λύκειο του Πύργου προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.
Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Ελέγχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας συνέλαβαν έναν 20χρονο μαθητή για το αδίκημα της πρόκλησης σωματικής βλάβης σε έτερο μαθητή Λυκείου, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Βρέθηκε ο σουγιάς
Παράλληλα, κατασχέθηκε και ένας σουγιάς, ως μέσο τέλεσης της επίθεσης σε βάρος του ανήλικου.
Την προανάκριση της υπόθεσης, η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Πύργου.
Το επεισόδιο
Σύμφωνα με τιςπληροφορίες του Patrisnews, το επεισόδιο ξεκίνησε ύστερα από μια φαινομενικά ήπια λογομαχία μεταξύ των δύο νεαρών, η οποία όμως πήρε απρόβλεπτη τροπή. Για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, ο 20χρονος έβγαλε μαχαίρι και επιτέθηκε στον μικρότερο μαθητή, προκαλώντας του τραύμα στη λεκάνη.
Στο σημείο έσπευσαν καθηγητές και μαθητές που προσπάθησαν να παρέμβουν, ενώ ο τραυματίας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες ιατρικές φροντίδες, ενώ για το συμβάν έχει ενημερωθεί και η αστυνομία.
- Κίνα: Κυρώσεις σε αμερικάνικες εταιρείες άμυνας λόγω πωλήσεων όπλων στην Ταϊβάν
- Κυβέρνηση που φάσκει και αντιφάσκει στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Όταν οι Judas Priest κατηγορήθηκαν ότι ώθησαν δύο θαυμαστές τους να αυτοκτονήσουν
- «Ζύγιζε μόλις 9 κιλά» – Νέα στοιχεία για τον τραγικό θάνατο του 3χρονου στην Αλεξανδρούπολη
- O Τζόλης νίκησε τον Καρέτσα (5-3) και έγινε 4ος σε ασίστ στον κόσμο το 2025!
- Καλάβρυτα: Αμαξοστοιχία σταμάτησε για να βοηθήσει ορειβάτες – Με καρδιακά προβλήματα ο ένας



