Πλήττει την Ελασσόνα η ανεξέλεγκτη απόθεση μπαζών στο περιβάλλον
Αυστηρή προειδοποίηση από τον Δήμο Ελασσόνας για τις ανεξέλεγκτες χωματερές.
Αυστηρή προειδοποίηση εξέδωσε σήμερα 17 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας προς κάθε εμπλεκόμενο στην ανεξέλεγκτη ρίψη μπαζών, απορριμμάτων και φερτών υλικών.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Δήμου, ο Δήμος Ελασσόνας το επόμενο διάστημα θα προβαίνει σε συνεχείς και αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε διάφορα σημεία όπως οικόπεδα, ρέματα, πάρκα, άλση, δρόμους και δάση εντός ή εκτός σχεδίου και σε όσους εντοπιστούν να εναποθέτουν τα οποιαδήποτε υλικά θα επιβάλλονται βαριά πρόστιμα, βάσει της κείμενης νομοθεσίας.
Η ανακοίνωση προσθέτει, ότι στο πλαίσιο της πολιτικής του Δήμου Ελασσόνας για τα αδρανή-οικοδομικά υλικά (μπάζα) και τα ογκώδη απορρίμματα με γνώμονα πάντα την προστασία του περιβάλλοντος και την προάσπιση της δημόσιας υγείας, η Υπηρεσία Καθαριότητας καλεί τους πολίτες να έρχονται σε συνεννόηση μαζί της, προκειμένου να γίνεται η απομάκρυνση των υλικών που αναλαμβάνει ο Δήμος.
πηγή φωτογραφίας κειμένου, Δήμος Ελασσόνας
- Κούβα: «Θέλει» να κλείσει συμφωνία με τις ΗΠΑ και αυτό θα γίνει «πολύ σύντομα», λέει ο Τραμπ
- Μέση Ανατολή: Κατάπαυση του πυρός ζητά ο πάπας Λέων – «Ας ξαναρχίσει ο διάλογος»
- Πετρέλαιο: Οι τιμές παραμένουν υψηλές, αλλά δεν παρουσιάζουν τις απότομες ανόδους των τελευταίων ημερών
- Καζακστάν: Εγκρίθηκε σε δημοψήφισμα το νέο, αμφιλεγόμενο Σύνταγμα της χώρας
- Ο Τραμπ ζητά βοήθεια από την Κίνα και πιέζει το ΝΑΤΟ να συμμετάσχει στο άνοιγμα του Ορμούζ
- Η κυβέρνηση του Ιράν ανακοίνωσε αύξηση 60% στον κατώτατο μισθό
