Αττική: Τετράχρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα – Συνελήφθη η μητέρα
Πολλά είναι τα ερωτήματα γύρω από τα τραύματα που φέρει τετράχρονη, η οποία διεκομίσθη στο νοσοκομείο με εγκαύματα και εκχυμώσεις στο σώμα της
Σοκ έχει προκαλέσει περιστατικό που σημειώθηκε στην Αττική σχετικά με μία τετράχρονη, η οποία διακομίστηκε στο νοσοκομείο φέροντας σοβαρά εγκαύματα, ενώ το συμβάν ερευνάται από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων.
Το περιστατικό με την τετράχρονη
Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου το κοριτσάκι. με καταγωγή από τη Συρία διεκομίσθη με ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» μαζί με τη μητέρα του.
Οι γιατροί που εξέτασαν το κοριτσάκι διαπίστωσαν ότι πως είχε εκτεταμένα εγκαύματα στο πρόσωπο, τον θώρακα, την κοιλιά, αλλά και σε διάφορα σημεία στα χέρια και τα πόδια, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ενώ έφερε και πολλαπλές εκχυμώσεις στο σώμα της.
Αβοήθητη η ανήλικη για τουλάχιστον τέσσερις μέρες
Από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί, προέκυψε ότι το παιδί ήταν σε αυτήν την κρίσιμη κατάσταση, αβοήθητο στο σπίτι του, για τουλάχιστον τέσσερις ημέρες. Η μητέρα αποφάσισε να πάει το κοριτσάκι στο νοσοκομείο όταν επιδεινώθηκε πολύ η υγεία του.
Η αστυνομία μετά τα στοιχεία που συλλέχθηκαν, προχώρησε στην σύλληψη της μητέρας της τετράχρονης, ενώ για την υπόθεση ενημερώθηκε ο εισαγγελέας ποινικής δίωξης και η εισαγγελέας ανηλίκων και έχει παραγγελθεί και ιατροδικαστική εξέταση της τετράχρονης.
Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη σχετικά με τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τους συγκεκριμένους τραυματισμούς στην ανήλικη.
- Χρυσές Σφαίρες: «One Battle After Another», «Hamnet» και «Adolescence» οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς
- Ισραήλ: Υπέγραψε συμφωνία ασφαλείας με τη Γερμανία – Στο στόχαστρο Ιράν, Χαμάς, Χεζμπολάχ, Χούθι
- Ρεάλ Μαδρίτης: Στόχος τα 300 εκατ. ευρώ από τη φανέλα
- Κρήτη: Απολογείται σήμερα ο 54χρονος πατέρας που κατηγορείται ότι βίαζε τις κόρες του
- Δίκη υποκλοπών: Τα e-mails που «καίνε» τον Σωτήρη Ντάλα για τη συνεργασία της Krikel με τους ισραηλινούς της Elbit Systems
- Η Σαβίνα Γιαννάτου και ο πιανίστας Σπύρος Μάνεσης συναντιούνται στο Theatre Of the No





