ΣΥΡΙΖΑ: Υποκριτική η παραίτηση Τριαντόπουλου – Υπηρετεί το σχέδιο ξεπλύματος του Μητσοτάκη
Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ υπογραμμίζει πως ο Χρήστος Τριαντόπουλος «το θυμήθηκε με μεγάλη καθυστέρηση, παρότι γνωρίζει ότι η δικογραφία που τον αφορά έχει έρθει στη Βουλή ήδη από τον περασμένο Αύγουστο»
Υποκριτική χαρακτηρίζει την παραίτηση του υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.
Όπως τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ «ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Τριαντόπουλος, προανήγγειλε σήμερα υποκριτικά την παραίτησή του, προκειμένου να υπηρετήσει το σχέδιο «ξεπλύματος» του κ. Μητσοτάκη».
Ακολούθως υπογραμμίζει πως «το θυμήθηκε με μεγάλη καθυστέρηση, παρότι γνωρίζει ότι η δικογραφία που τον αφορά έχει έρθει στη Βουλή ήδη από τον περασμένο Αύγουστο».
Επισημαίνει ότι «ο κ. Μητσοτάκης είναι πολιτικά εκτεθειμένος για την τραγωδία στα Τέμπη και όσα ακολούθησαν, αλλά και ένοχος, ως εντολέας της συγκάλυψης, στα μάτια της κοινωνίας. Τον διαβεβαιώνουμε ότι θα αποτύχει οποιοσδήποτε σχεδιασμός προκειμένου να γλυτώσουν οι ένοχοι με μία παραίτηση και ένα πλημμέλημα».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται πολιτικά και θεσμικά για κάθε ενέργεια που θα απαιτηθεί»
Προσθέτει πως «όσοι έχουν ευθύνη, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται, θα πάνε στο δικαστήριο. Άμεσα και στο φως των καταιγιστικών αποκαλύψεων, οφείλει να απολογηθεί πολιτικά στη Βουλή ο εντολέας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας, όπως προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία».
Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αναφέρει ότι «όπως επανειλημμένα έχει δηλώσει ο πρόεδρός του, Σωκράτης Φάμελλος, δεσμεύεται πολιτικά και θεσμικά για κάθε ενέργεια που θα απαιτηθεί, για κάθε προανακριτική διαδικασία, για όλα τα ζητήματα, με όλο το υλικό της ανακριτικής έρευνας και όλων των πραγματογνωμοσυνών, προκειμένου να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθεί δικαιοσύνη».
- Ερέβους επίκληση: για τη νέα ποιητική συλλογή του Διονυσίου Καλιντέρη
- Ιταλία: Φυγάς παρίστανε το άγαλμα σε χριστουγεννιάτικη φάτνη – Τον εντόπισε ο δήμαρχος
- Στις 16 Δεκεμβρίου η παρουσίαση της «Ιθάκης» στην Πάτρα με ομιλία Τσίπρα
- Η οργή των «γαλάζιων» βουλευτών επισφραγίζει μια παρατεταμένη εσωκομματική κρίση – «Μάλωμα» από Μαξίμου στους αντιδρώντες
- ΚΚΕ για εκλογή Πιερρακάκη στο Eurogroup: Ενορχηστρώνει και συντονίζει την άγρια αντιλαϊκή επίθεση
- Ηράκλειο: Σύλληψη 45χρονου για εμπορία ανθρώπων, βιασμό και απόπειρα ανθρωποκτονίας




