Ο Λούκα Ντόντσιτς έφτασε στο Λος Άντζελες για τους Λέικερς (vid)
Ο Λούκ Ντόντιτς έφτασε στο Λος Άντζελες για να ολοκληρώσει την μετακίνησή του του στους Λέικερς και να αρχίσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.
Η μεγάλη ανταλλαγή που έφερε τον Λούκα Ντόντσιτς στους Λέικερς επισημοποιήθηκε και ο Σλοβένος αστέρας έφτασε στο Λος Άντζελες για χάρη των «λιμνανθρώπων».
Ο Λούκα μπαίνει δίπλα στον Λεμπρόν Τζέιμς και έχει ως στόχο να κυνηγήσει το πρωτάθλημα, το οποίο δεν κατάφερε να πάρει πέρυσι. Ο Ντόντσιτς αφίχθη στο νέο του «σπίτι», όπου τον υποδέχθηκαν οι άνθρωποι της ομάδας.
First moments in the City of Angels.
Welcome to LA, @luka7doncic! pic.twitter.com/gTRZHUBQAR
— Los Angeles Lakers (@Lakers) February 3, 2025
Ο Σλοβένος αστέρας έστειλε το πρώτο του μήνυμα για τη νέα του ομάδα, τους Λος Άντζελες Λέικερς και διαβεβαίωσε άπαντες πως δεν πρόκειται να χάσει το κέφι του για το μπάσκετ, αλλά ούτε πρόκειται να παρεκκλίνει από τον στόχο του.
«Ευγνώμων για αυτή την καταπληκτική εμπειρία. Το μπάσκετ σημαίνει τα πάντα για μένα και ανεξάρτητα από το που παίζω το παιχνίδι, θα το κάνω με την ίδια χαρά, με το ίδιο πάθος και με τον ίδιο στόχο: να κερδίσω πρωταθλήματα», έγραψε ο Ντόντσιτς σε ένα Instagram story.
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας



