Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ισοφαρίσει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη (1-1), παίζοντας στο δεύτερο ημίχρονο με παίκτη παραπάνω, λόγω της άδικης αποβολής του Κοστίνια στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.
Οι «πράσινοι» ισοφάρισαν με πέναλτι του Ιωαννίδη στο 74′. Μια φάση στην οποία υπήρξε παρέμβαση από το VAR και μετά καταλόγισε πέναλτι ο Σλοβένος διαιτητής, Σλάβκο Βίντσιτς.
Βέβαια στο πρώτο ημίχρονο, ο Βίντσιτς δεν καταλόγισε το πέναλτι στο 38′ υπέρ του Ολυμπιακού στην ανατροπή του Ελ Κααμπί από τον Πάλμερ Μπράουν.
Ο Ελ Κααμπί διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή αλλά ο Βίντσιτς δεν έδειξε την άσπρη βούλα.
Ούτε το VAR φώναξε τον ρέφερι να πάει για να δει την φάση και το πέναλτι υπέρ των πειραιωτών δεν καταλογίστηκε.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Κέντρικ Ναν δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ - Εκτός και ο Ντίνος Μήτογλου για τον Εργκίν Αταμάν
Από τις καθυστερήσεις και τις αλλαγές μέχρι το VAR σε κόρνερ και κίτρινες κάρτες – τι αποφασίστηκε στο Λονδίνο από την IFAB και πώς επηρεάζεται το παιχνίδι