
Τέμπη: Συγκλονίζει η θεία του Γεράσιμου – «Ας μαζευτούμε όλοι για μια δυνατή προσευχή»
Η θεία του Γεράσιμου συγκινεί. Ο Γεράσιμος, είναι ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με την εμπορική στα Τέμπη
Κάλεσμα συμμετοχής στις σημερινές κινητοποιήσεις για τα Τέμπη απευθύνει η θεία του Γεράσιμου Γεωργιάδη από τον Βόλο,
Ο Γεράσιμος ήταν επιβάτη του πρώτου βαγονιού και δίνει «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή επί δυο ολόκληρα χρόνια.
Ο 22χρονος Γεράσιμος, που τραυματίστηκε βαρύτατα κατά την διάρκεια της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη βρίσκεται ακόμα σε κώμα.
Η ανάρτηση της θείας του Γεράσιμου
«Ας μαζευτούμε για μια προσευχή δυνατή, να φτάσει στον ουρανό…», γράφει σε ανάρτησή της η κ. Όλγα Γεωργιάδη, ζητώντας δικαίωση για τα θύματα του τραγωδίας. .
Η ανάρτηση:
«Την Κυριακή ας είμαστε όλοι εκεί… Ας κάνουμε μια στάση δίπλα στο άγαλμα, όλοι μαζί, και σε κάθε πόλη, σε κάθε πλατεία, σε κάθε χωριό. Ας μαζευτούμε για μια προσευχή δυνατή, να φτάσει στον ουρανό…Να την ακούσουν τα παιδιά ..Να αναπαυτεί η ψυχή τους.. Να γαληνέψει…Να Δικαιωθεί ….για τον άδικο χαμό τους….Ας είμαστε όλοι εκεί ..Ας είμαστε παντού….Ας είμαστε μια αγκαλιά…Ας έχουμε ένα βλέμμα στον ουρανό, ας προσευχηθούμε και για για το Γεράσιμο που υποφέρει 2 χρόνια, δίνοντας μάχη να κρατηθεί στη ζωή….Ελπίζοντας πλέον σε ένα θαύμα…Ας είμαστε κοντά στους υπόλοιπους τραυματίες που ακόμη υποφέρουν από το έγκλημα των Τεμπών….Ας σταθούμε στις οικογένειές, στα αδέλφια, στις μάνες, στους πατεράδες, στα παιδιά που ορφανεψαν. Ας γίνουμε μια φορά εμείς, Εκείνοι……», αναφέρει.
- Προσωρινή διακοπή λειτουργίας του Μετρό Θεσσαλονίκης
- Εθνικό σχέδιο για τη βιωσιμότητα της ελαιοκαλλιέργειας ζητάει ο γενικός γραμματέας της ΚΕΔΕ
- Δίκη για τα Τέμπη: Ο σταθμάρχης ως «εύκολο θύμα» και ο Κυρανάκης – Καρφιά συγγενών κατά συνηγόρων
- Σέρρες: Νεκρό μέσα σε αρδευτικό κανάλι εντοπίστηκε 7χρονο αγοράκι
- «Τρέλα» με Λάιλς στη Euroleague – Ποια ομάδα «σκάει» πολλά λεφτά για να τον πάρει (pics, vids)
- Δημοσκόπηση: Δεύτερο κόμμα ήδη, πριν την επίσημη ανακοίνωση, η ΕΛΑΣ με 16,1% – Το 39% βλέπει στον Τσίπρα το αντίπαλο δέος στον Μητσοτάκη



