Σκόραρε ο Γιάρεμτσουκ στο 94′ αλλά το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα για οφσάιντ (vid)
Ο Ουκρανός επιθετικός πέτυχε γκολ στις καθυστερήσεις αλλά το γκολ ακυρώθηκε κακώς για οφσάιντ, μετά από εξέταση της φάσης στο VAR
Ο Ολυμπιακός πέτυχε τεράστια εκτός έδρας νίκη επί της Πόρτο με 1-0, με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να είναι ο «χρυσός» σκόρερ για την ομάδα του λιμανιού στο 79′.
Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν γκολ και στο 94′ με τον Γιάρεμτσουκ, με τον διαιτητή και τον βοηθό να δείχνουν αρχικά σέντρα.
Η φάση εξετάστηκε από το VAR και τελικά το γκολ που πέτυχε ο Ουκρανός σέντερ φορ δεν μέτρησε, για οφσάιντ στον σκόρερ.
Ήταν ένα γκολ που ακυρώθηκε λανθασμένα καθώς ο διεθνής επιθετικός της ομάδας του λιμανιού ήταν σε κανονική θέση και το γκολ του Γιάρεμτσουκ έπρεπε να μετρήσει.
Δείτε εδώ το γκολ του Γιάρεμτσουκ που ακυρώθηκε:
- Αλαμπάμα: Ξύλο σε αγώνα μπάσκετ γυναικών – Χτυπήθηκε και μια διαιτητής (vid)
- Ιράν: Η κρατική τηλεόραση μετέδωσε ότι οι Φρουροί της Επανάστασης έπληξαν το αεροπλανοφόρο «Αβραάμ Λίνκολν»
- LIVE: Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας
- The Expla-in Project: Γιατί οι φωτογραφίες της εκτέλεσης των 200 της Καισαριανής είναι μοναδικό ντοκουμέντο
- Ρογκαβόπουλος: «Σκληράδα, συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση τα κλειδιά για το ντέρμπι» (vid)
- Τι θα έκανε ο Ουίνστον Τσόρτσιλ για τον πόλεμο με το Ιράν;


