Παλαιό Φάληρο: Άγρια δολοφονία σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών – Τον μαχαίρωσαν για να τον ληστέψουν
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος μέσα στις τουαλέτες του καταστήματος στην οδό Αχιλλέως στο Παλαιό Φάληρο
Άγρια δολοφονία σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στο Παλαιό Φάληρο σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας άνδρας ηλικίας 61 ετών βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος μέσα στις τουαλέτες του καταστήματος.
Ο άτυχος άνδρας έχει τραύματα από μαχαίρι αλλά και από ρόπαλο στο κεφάλι.
Καραμπίνα, μαχαίρι και ρόπαλο
Μάλιστα δίπλα του βρέθηκε και μία καραμπίνα η οποία φαίνεται να μην είχε χρησιμοποιηθεί. Επίσης δίπλα στο πτώμα βρέθηκαν ένα μαχαίρι και ένα ρόπαλο.
Ο νεκρός φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος επί της οδού Αχιλλέως και τον εντόπισε μια γυναίκα που πήγε να ρίξει ένα δελτίο και κάλεσε την Αστυνομία.
Θύμα ληστείας
Αμέσως σήμανε συναγερμός στην ΕΛΑΣ, περιπολικά της οποίας έφθασαν στο σημείο και ξεκίνησαν έρευνες. Την υπόθεση ανέλαβε το Ανθρωποκτονιών.
Το σενάριο που εξετάζεται είναι αυτό της ληστείας μετά φόνου αφού η ταμειακή μηχανή βρέθηκε ανοιχτή και πεταμένη στο πάτωμα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το κατάστημα διαθέτει κάμερες ασφαλείας που αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση και στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο άτυχος άνδρας.
Στο σημείο μετέβη και ιατροδικαστής προκειμένου να εξετάσει το πτώμα.
- Οι Arctic Monkeys επιστρέφουν με νέο κομμάτι και για καλό σκοπό
- Τραμπ: «Άσχημα πράγματα θα συμβούν» στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο αν «δεν αλλάξουν τον τρόπο τους»
- Ο Πάπας Λέων ΙΔ’ προσκλήθηκε να συμμετάσχει στο «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ
- Ο Λανουά δεν ξέρει σε ποιους να στηριχθεί
- Κικίλιας στο Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος: Όταν συνεργαζόμαστε, τα αποτελέσματα είναι πραγματικά και μετρήσιμα
- ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Το νέο τεύχος έρχεται αυτό το Σάββατο μαζί με τα ΝΕΑ

