Κρήτη – Νέο θανατηφόρο τροχαίο στα Χανιά: Νεκρός 22χρονος στη Λεωφόρο Σούδας
Το περιστατικό σημειώθηκε στη Λεωφόρο Σούδας, στα Χανιά, λίγο μετά τις 03:00, όταν υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το όχημα στο όποιο επέβαινε ο νεαρός συγκρούστηκε σφοδρά
Ένα ακόμη θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε στους δρόμους της Κρήτης και συγκεκριμένα στα Χανιά, με θύμα έναν 22χρονο. Πρόκειται για το δεύτερο θύμα της ασφάλτου στην περιοχή μετά την έλευση του 2025.
Το περιστατικό σημειώθηκε στη Λεωφόρο Σούδας, στα Χανιά, λίγο μετά τις 03:00, όταν υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το όχημα στο όποιο επέβαινε ο νεαρός συγκρούστηκε σφοδρά.
Εγκλωβίστηκε στο όχημα ο 22χρονος
Από τη σφοδρή σύγκρουση ο άτυχος νεαρός εγκλωβίστηκε στο όχημα και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του. Στο σημείο έσπευσαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
Ο 22χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η ενημέρωση της πυροσβεστικής:
Χωρίς αισθήσεις απεγκλωβίστηκε άνδρας από ΕΙΧ όχημα, συνεπεία τροχαίου επί της λεωφόρου Σούδας στα Χανιά Κρήτης. Επιχείρησαν 5 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) January 11, 2025
Φωτογραφίες από το θανατηφόρο τροχαίο στα Χανιά:
Στιγμιότυπο από τροχαίο δυστύχημα
Στιγμιότυπο από τροχαίο δυστύχημα
- Λίμνη Μόρνου: Θεαματική άνοδος της στάθμης του νερού από τις βροχοπτώσεις
- Ίταλια: Άγρια δολοφονία 17χρονης – Ομολόγησε ο 20χρονος φίλος της
- Σπουδαία κίνηση: Ο Κουλιεράκης σκόραρε κι αφιέρωσε το γκολ στους αδικοχαμένους φίλους του ΠΑΟΚ (vid)
- Τα σημερινά εργαλεία της κατασκοπίας – Πώς παίζεται το «βρόμικο» παιχνίδι των υπερδυνάμεων
- Θύματα του γιατρού που καταδικάστηκε για «φακελάκι» αποκαλύπτουν – «Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει εγκληματήσει μόνο μία φορά»
- Ο Τίμοθι Μπάσφιλντ παραπέμπεται επισήμως σε δίκη με τέσσερις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου


