
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 50χρονο που απειλούσε μέσω social media δικαστικούς επιμελητές
Ο συλληφθείς στη Θεσσαλονίκη είχε προβεί σε ανάρτηση βίντεο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου απειλούσε αόριστα δικαστικούς επιμελητές. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία
Στη σύλληψη ενός 50χρονου που προέβαινε σε απειλές σε βάρος δικαστικών επιμελητών μέσω διαδικτύου προχώρησαν αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ στη Θεσσαλονίκη.
Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 29 Δεκεμβρίου από αστυνομικούς του τμήματος Προστασίας Κράτους και Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης.
Ο συλληφθείς είχε προβεί σε ανάρτηση βίντεο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου απειλούσε αόριστα δικαστικούς επιμελητές. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή διάπραξης εγκλημάτων.
Επιπλέον εξήγγειλε τη δημιουργία «ομάδας κρούσης», η οποία υπό τις εντολές του θα προέβαινε σε πράξεις βίας εναντίον δικαστικών επιμελητών.
Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών, ο δράστης εντοπίσθηκε και συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:
«Η επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Κράτους και Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης, οδήγησε στον εντοπισμό και στη σύλληψη ατόμου που προέβαινε σε απειλές σε βάρος δικαστικών επιμελητών μέσω διαδικτύου.
Πρόκειται για 50χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απειλή διάπραξης εγκλημάτων.
Συγκεκριμένα, ο 50χρονος είχε προβεί σε ανάρτηση βίντεο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου απειλούσε αόριστα δικαστικούς επιμελητές, ενώ επιπλέον εξήγγειλε τη δημιουργία «ομάδας κρούσης», η οποία υπό τις εντολές του θα προέβαινε σε πράξεις βίας εναντίον δικαστικών επιμελητών.
Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες της ανωτέρω Υπηρεσίας, ο δράστης εντοπίσθηκε και συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες (29-12-2024) στην ανατολική Θεσσαλονίκη».
- Άρης Betsson: Γκάλης και Αντετοκούνμπο θα παρακολουθήσουν μαζί το ματς με τον Πανιώνιο
- Νέα Αριστερά για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν έχουμε να κάνουμε με ρουσφέτια, αλλά με βαρύτατα ποινικά αδικήματα
- Η Κοινή Αγροτική Πολιτική και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Ευρωπαϊκή Ύπαιθρο
- Ζενεβιέβ Μαζαρί: Εντυπωσιακή στην πρεμιέρα του «The Devil Wears Prada 2» στο Λονδίνο
- Ηράκλειο: Νέα στοιχεία για την δολοφονία της 43χρονης Ελευθερίας – Η εμμονή του δράστη και το GPS στο αυτοκίνητό της
- Έτσι γιόρτασε το Ισραήλ την Ημέρα Ανεξαρτησίας – Τίμησε τον ραβίνο που ζήτησε ισοπέδωση της Γάζας


