Φινλανδία: Δύο νεκροί και 37 τραυματίες σε τροχαίο με τουριστικό λεωφορείο στο Ροβανιέμι
Τι μεταδίδει η κρατική τηλεόραση στη Φινλανδία για το δυστύχημα στο Ροβανιέμι στη Φινλανδία
Λεωφορείο που μετέφερε τουρίστες συγκρούστηκε σήμερα με επιβατικό βαν κοντά στο Ροβανιέμι, στη βόρεια Φινλανδία, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και 37 να τραυματιστούν, όπως μεταδίδει η κρατική τηλεόραση YLE.
Εκπρόσωπος του περιφερειακού κέντρου άμεσης βοήθειας επιβεβαίωσε πως στο λεωφορείο επέβαιναν ξένοι τουρίστες, χωρίς όμως να δημοσιοποιήσει τις εθνικότητές τους.
Τα οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά
Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά περίπου 25 χιλιόμετρα έξω από το Ροβανιέμι. Η ορατότητα στην περιοχή ήταν περιορισμένη εξαιτίας πυκνής χιονόπτωσης, ανέφερε ο εκπρόσωπος.
Το Ροβανιέμι αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό, ιδίως αυτήν την εποχή, αφού στα περίχωρά του βρίσκεται το περίφημο «χωριό του Άγιου Βασίλη».
- Η Παραγουάη έκανε το 1-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκόμες (vid)
- Οι συμβουλές του Κλοπ στην Λίβερπουλ για τον αντικαταστάτη του Σαλάχ
- Αγωγή για τα αρχεία Έπσταϊν: Στο στόχαστρο Google και κυβέρνηση Τραμπ
- Ανδρουλάκης στο Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: «Εκβιάζουν δημοσίως τον “Νίξον” του Μαξίμου-gate» – Καμία συγκυβέρνηση με ΝΔ
- Νέα ευκαιρία για την Εθνική και πάλι με τον Δουβίκα (vid)
- Η «άγρια» επιστροφή του Ράιαν Γκόσλινγκ: Η επιτυχία του Project Hail Mary του άνοιξε την όρεξη






