Άρης: Απών με Ολυμπιακό ο Γκαρθία
Ο ποιοτικός Ισπανός μεσοεπιθετικός, που συμπλήρωσε κάρτες, θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του στο εκτός έδρας παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.
Η κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Μάνου Γκαρθία στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης ήταν η τρίτη, ενώ ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποφάσισε οτι ο ποδοσφαιριστής του θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του στο εκτός έδρας παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.
Θα πρέπει να σημειωθεί οτι στις επόμενες δύο αγωνιστικές ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης και εντός έδρας τον ΟΦΗ.
Κόντρα στην ομάδα της Αρκαδίας θα εκτίει την ποινή του ο Βέλεθ, που είναι και τραυματίας. Στο ματς με τον ΟΦΗ δεν θα αγωνιστούν οι τιμωρημένοι Φρίντεκ και Νταρίντα.
«O Μάνου Γκαρθία, που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (18η Αγωνιστική)», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης.
- Τένις: Οι αντίπαλοι της Εθνικής στο United Cup
- Πέθανε ο Φρανσίς Μαρμάντ – Η «πένα» που έκανε την τζαζ τρόπο ζωής
- Ιράν: Πέθανε ο Μπαχράμ Μπεϊζαΐ, από τους σημαντικότερους Ιρανούς σκηνοθέτες και θεατρικούς συγγραφείς
- Μακρόν: Την ανάγκη να δοθούν στο Κίεβο ισχυρές εγγυήσεις ασφαλείας υπογράμμισε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ζελένσκι
- Νίγηρας: Η χούντα κηρύσει «γενική επιστράτευση» για τον πόλεμο κατά των τζιχαντιστικών οργανώσεων
- Αγροτικές κινητοποιήσεις: Η «σκόνη» από τα διασπαστικά «μπλόκα του διαλόγου» πεισμώνει τους αγρότες

