Γιαμάλ: «Πριν τα 21 θέλω να έχω Μουντιάλ, Champions League και δύο πρωταθλήματα»
Ο Λαμίν Γιαμάλ μίλησε για το «Golden Boy Award» που κατέκτησε, ενώ ανέφερε και στους στόχους που έχει θέσει σε αγωνιστικό επίπεδο.
Μπορεί να είναι μόλις 17 ετών, όμως οι ατομικές διακρίσεις έχουν ήδη αρχίσει να έρχονται για τον Λαμίν Γιαμάλ, που αναδείχθηκε νικητής του «Golden Boy Award» και μίλησε για αυτό στο «TuttoSport».
Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στους στόχους που έχει θέσει, τονίζοντας πως πριν τα 21 του θέλει να έχει κατακτήσει το Μουντιάλ, το Champions League, αλλά και δύο πρωταθλήματα με την Μπαρτσελόνα, ενώ επισήμανε ότι είναι τιμή για εκείνον να λαμβάνει αυτό το βραβείο.
Οι δηλώσεις του Λαμίν Γιαμάλ:
Για τους στόχους του: «Πριν γίνω 21, ο στόχος μου είναι να κατακτήσουμε το Μουντιάλ με την Ισπανία αλλά και το Champions League και δύο ακόμα πρωταθλήματα με την Μπάρτσα. Αν πάρουμε το Champions League θα έχω και περισσότερες πιθανότητες να κερδίσω τη Χρυσή Μπάλα».
Για το βραβείο: «Είναι τιμή να παίρνω αυτό το βραβείο. Είναι το πρώτο βήμα για τη σπουδαία καριέρα που ευελπιστώ να έχω. Ξέρω ότι τα ατομικά βραβεία είναι αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς, οπότε θέλω να συνεχίσω να πηγαίνω καλά για να κατακτήσω όσα περισσότερα γίνεται. Κάθε παιδί ονειρεύεται αυτό το βραβείο»
- Ο καλός Τομ, ο «στραβωμένος» Βιν και ένας κομπάρσος: Η άλλη Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν
- Κορωπί: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από τη φωτιά που βρίσκεται σε εξέλιξη – Έκαψε δύο αποθήκες
- Ο Πορζίνγκις το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη και η… Αθήνα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (11/1): Πού θα δείτε το Άρης – ΑΕΚ, το ματς του Παναθηναϊκού και τον τελικό Μπαρτσελόνα – Ρεάλ
- Ακλόνητοι στα μπλόκα οι αγρότες ετοιμάζονται για τη συνάντηση με Μητσοτάκη – «Κόκκινη γραμμή η επιβίωσή μας»
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους από τις 12 έως τις 16 Ιανουαρίου


