
Κιλκίς: Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ για τη φονική σύγκρουση τρένου με το ημιφορτηγό
Τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη για Σέρρες συγκρούστηκε με ημιφορτηγό, κοντά στη λίμνη Δοϊράνη και συγκεκριμένα στα Καλίνδρια Κιλκίς - Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ για το δυστύχημα
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ για τη σύγκρουση της επιβατικής αμαξοστοιχίας με ημιφορτηγό που σημειώθηκε στον νομό Κιλκίς.
Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη για Σέρρες συγκρούστηκε με ημιφορτηγό, κοντά στη λίμνη Δοϊράνη και συγκεκριμένα στα Καλίνδρια Κιλκίς.
Επί τόπου έσπευσαν δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, όπου απεγκλώβισαν έναν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του, όπου αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών που επέβαιναν στο τρένο, οι μπάρες είχαν κλείσει και το όχημα βρισκόταν πάνω στις ράγες. Το περιστατικό σημειώθηκε περί τις 16:25.
Χωρίς αισθήσεις ανασύρθηκε άνδρας από ημιφορτηγό και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνεπεία σύγκρουσης με αυτοκινητάμαξα, στην περιοχή Καλίνδρια Κιλκίς. Επιχείρησαν 10 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) December 13, 2024
Στο τρένο επέβαιναν 67 επιβάτες. Σύμφωνα με τη Hellenic Train όλοι οι επιβάτες και το προσωπικό της εταιρείας είναι καλά στην υγεία τους.
Οι 67 επιβάτες της αμαξοστοιχίας συνέχισαν το ταξίδι τους με λεωφορεία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:
«Σήμερα (13 Δεκεμβρίου 2024) και ώρα 16.10΄ περίπου, σε ισόπεδη σιδηροδρομική διάβαση επί της επαρχιακής οδού Καλλίνδριας – Χέρσου Κιλκίς, επιβατική αμαξοστοιχία, που εκτελούσε δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη προς Σέρρες, συγκρούσθηκε με Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 59χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 59χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς».
- Αίθριος ο καιρός σε όλη τη χώρα – Έως τους 27 βαθμούς η θερμοκρασία
- Βάλε το μπρόκολο στη διατροφή σου – Κάνει καλό
- Σύγκρουση τρένων στην Ινδονησία: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών – Δεκάδες τραυματίες
- Ρίνγκο Σταρ: Τα λάθη, η σκηνή, τα «ναι» στη μαριχουάνα και τα «όχι» στην πίτσα
- Γιατί δεν είμαστε ποτέ ικανοποιημένοι με την επιτυχία;
- Χόλιγουντ: Διάσημοι ηθοποιοί αντιδρούν στη συγχώνευση Paramount – Warner Bros




