Ειρήνη Μουρτζούκου: «Βλέπω ένα παιδί χωρίς αισθήσεις & παντού εμετός – Εκείνη την βρήκε νεκρή»
Η Ειρήνη Μουρτζούκου μίλησε για την δύσκολη παιδική της ηλικία, τις αδερφές που έχασε και την κακή της σχέση με τη μητέρα της.
Μιλώντας σε συνέντευξη στην εκπομπή Φως στο Τούνελ, η Ειρήνη Μουρτζούκου αναφέρθηκε στις αδελφές της που χάθηκαν η μία σε αποβολή της μητέρας της που η ίδια είδε και η άλλη ξαφνικά ενώ κοιμόταν και τα δύσκολα παιδικά της χρόνια.
Ο ερχομός της αδελφής της, Γωγώς, την έκανε να νιώσει χαρά και όχι ζήλεια, όπως ισχυρίζεται. Διαψεύδει ότι προσπαθούσε να της κόψει την αναπνοή βάζοντας μαξιλάρια στο πρόσωπό της, όπως λένε συγγενείς και φίλοι της.
«Βλέπω ένα παιδί χωρίς αισθήσεις & παντού εμετός» λέει η Ειρήνη Μουρτζούκου
Ο ξαφνικός θάνατός της αδελφής της, όταν εκείνη ήταν παρούσα, λέει ότι την έχει στιγματίσει. Ισχυρίζεται ότι η αδελφή της η Γωγώ βρήκε το μωρό νεκρό και όχι αυτή. «Εκείνο το βράδυ, η μητέρα μου πήγε στο δωμάτιο και έβαλε τη μικρή για ύπνο. Μου είπε να βγω έξω γιατί προσπαθούσε να την κοιμίσει. Λίγο μετά έφυγε. Η Γωγώ μικρή ήταν, μπήκε στο δωμάτιο και μου φώναζε να βιαστώ».
«Εκείνη την βρήκε νεκρή, αλλά δεν ήθελα να τη βάλω μπροστά και να μπλέξει, καταλαβαίνετε… Είδε κάτι και φοβήθηκε. Βλέπω ένα παιδί χωρίς αισθήσεις και παντού εμετός. Δεν παρατήρησα κάτι άλλο. Το χρώμα ήταν φυσιολογικό. Δεν ξέρω τι θέλει να καταφέρει η μάνα μου με αυτά που λέει. Δεν ήμουνα εγώ μόνη με το παιδί» εξιστόρησε η Ειρήνη Μουρτζούκου στην Αγγελική Νικολούλη.
Σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου για το τι έχει να θυμάται από την αδελφή της, απάντησε: «Έχω κάνει τατουάζ την ημερομηνία από την ημέρα που πέθανε. Είναι το μόνο που έχω κρατήσει από την αδελφή μου για να τη θυμάμαι».
Η Ειρήνη, παρά την ένταση της παιδικής της ηλικίας, μίλησε ανοιχτά για τις πληγές που κουβαλά, τονίζοντας ότι αν είχε την στήριξη από τη γιαγιά της ή είχε φύγει από το σπίτι, ίσως η ζωή της να είχε πάρει διαφορετική πορεία.
- Με επίθεση στους αγρότες και «κοινωνικό αυτοματισμό» το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Μητσοτάκη
- Πρώτη πανσέληνος 2026: Πότε έρχεται το «Φεγγάρι του Λύκου»
- Αλέξης Τσίπρας: Καλή Χρονιά με φόντο την «Ιθάκη»
- Σέρρες: Νέα στοιχεία πίσω από την εξαφάνιση του πυροσβέστη – Τι λένε οι δικοί του άνθρωποι
- ΠΑΕ Ολυμπιακός: Οι ευχές της για το νέο έτος (vid)
- Ουκρανία: Ποιος ελέγχει τι στο τέλος του 2025 – Τα μεγάλα «αγκάθια» για την ειρηνευτική συμφωνία


