Παναθηναϊκός: Με εννιά αλλαγές κόντρα στον Ατρόμητο (pic)
Φουλ ροτέισον από τον Ρούι Βιτόρια για το πρώτο ματς του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
O Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι για το πρώτο ματς των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Ρούι Βιτόρια να προχωρά σε εννιά αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι πρωταθλήματος της Κυριακής.
Οι μόνοι που παραμένουν στο αρχικό σχήμα είναι οι Σένκεφελντ και Τσέριν. Ο Λοντίγκιν θα είναι στο τέρμα, με τους Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Γεντβάι και Μλαντένοβιτς τετράδα στην άμυνα. Αράο, Τσέριν και Ουναΐ θα αγωνιστούν στον άξονα, ενώ οι Μαντσίνι, Πελίστρι στα άκρα της επίθεσης και ο Γερεμέγεφ στην κορυφή.
Στον πάγκο: Ντραγκόβσκι, Φικάι, Ζέκα, Τετέ, Μπακασέτας, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Ιωαννίδης, Νταμπίζας.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
Η εντεκάδα του Ατρόμητου: Κοσέλεφ, Μουντές, Τσακμάκης, Μπρόρσον, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Καραμάνης, Καλοσκάμης, Μίχορλ, Βρακάς και Φαν Βέερτ.
- Πιερρακάκης: Η εποχή της γεωπολιτικής αθωότητας έχει τελειώσει – Η ευρωπαϊκή κυριαρχία, προϋπόθεση για την οικονομική επιβίωση
- Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Λεσόρ και φορτσάρει για την επιστροφή του
- #SendBarron: Ιστοσελίδα καλεί τον Μπάρον Τραμπ σε επιστράτευση – Το Βιετνάμ, οι αναβολές και η άκανθα πτέρνας
- Η στιγμή που οι ΗΠΑ τορπιλίζουν την ιρανική φρεγάτα Dena – Σηκώθηκε στον αέρα το μισό πλοίο [βίντεο]
- ΠΑΟΚ: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη και παρουσιάζεται ο Τρινκιέρι (pics)
- Και η Τουρκία απαγορεύει τα social media στους κάτω των 15

