Έγινε sold out στο Άρης-ΠΑΟΚ
Κατάμεστο θα είναι το «Nick Galis Hall» για το μεγάλο ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ.
Σε κατάμεστο γήπεδο θα υποδεχτεί αύριο ο Άρης τον ΠΑΟΚ (1/12, 21:15), για την 8η αγωνιστική της Greek Basketball League. Οι φίλαθλοι των «κιτρινόμαυρων» εξάντλησαν τα εισιτήρια της αναμέτρησης, γεγονός που γνωστοποιήθηκε επίσημα σήμερα από την ΚΑΕ Άρης.
Αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας (σ.σ. μαζί με ΑΕΚ, Περιστέρι, Λαύριο, Καρδίτσα) και προέρχονται από διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα, καθώς ο Άρης ηττήθηκε από το Μαρούσι και τον Πανιώνιο (εντός και εκτός έδρας, για την 6η και 7η αγωνιστική, αντίστοιχα), ενώ ο ΠΑΟΚ μετρά τις ήττες από Λαύριο (6η αγωνιστική, εκτός έδρας) και Ολυμπιακό (7η αγωνιστική, εντός έδρας).
Η ανάρτηση του Άρη:
Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea ανακοινώνει ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αυριανού (01/12, 21:15) αγώνα με τον ΠΑΟΚ mateco#ARISBC#ARISFamily#ARISPAOK#SoldOut pic.twitter.com/gbnTCqoFZk
— ARIS B.C. (@ARISBCgr) November 30, 2024
- Σκανδιναβία: Η καταιγίδα Γιοχάνες άφησε πίσω της δύο νεκρούς και χιλιάδες σπίτια χωρίς ρεύμα
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι λέει πως μετά την συνάντηση με τον Τραμπ θα έχει συνομιλίες με ευρωπαίους ηγέτες
- Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή – Το ωράριο λειτουργίας έως την Τετάρτη
- Συνελήφθη ο τράπερ Ivan Greko – Αγνόησε την αποφυλάκιση με κατ’ οίκον περιορισμό και οι άλλες «αμαρτίες»
- Αγρότης με δεσμευμένο λογαριασμό: «Δεν έχω ούτε ένα ευρώ» – H κυβέρνηση «λειτουργεί με πρακτικές Βόρειας Κορέας»
- Η Ρωσία στοχεύει να στρατολογήσει πάνω από 400.000 στρατιώτες το 2026
