Ξάνθη: Διαρροή αερίου σε μονοκατοικία – Τέσσερα παιδιά μεταφέρθηκαν λιπόθυμα στο νοσοκομείο
Άγνωστη παραμένει η κατάσταση της υγείας τους - Αδιευκρίνιστες οι συνθήκες της διαρροής
Ένα σοκαριστικό θέαμα αντίκρισαν οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Ξάνθη, όταν μετέβησαν σε μονοκατοικία έπειτα από πληροφορία για διαρροή αερίου σε σπίτι της περιοχής.
Όπως αναφέρει το xanthinea.gr, οι πυροσβέστες μπήκαν στην μονοκατοικία στο Μαγικό της Ξάνθης το πρωί της Παρασκευής και εντόπισαν παιδιά.
Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσε άμεσα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στη συνέχεια, οι διασώστες μετέφεραν τέσσερα παιδιά σε λιπόθυμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η διαρροή αερίου στη μονοκατοικία δεν έχουν διευκρινιστεί
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γονείς κοιμόντουσαν στον επάνω όροφο του σπιτιού και τα παιδιά στον κάτω. Περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας των παιδιών δεν έχουν γίνει προς το παρόν γνωστές.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η διαρροή αερίου στη μονοκατοικία δεν έχουν διευκρινιστεί και περαιτέρω έρευνες διεξάγει το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής.
- Κίνα και ΕΕ είναι «εταίροι, όχι αντίπαλοι», λέει ο Ουάνγκ Γι
- Το Πεντάγωνο φέρεται να χρησιμοποίησε το Claude της Anthropic στην επιδρομή κατά του Μαδούρο στη Βενεζουέλα
- Καραϊβική: Νέο πλήγμα των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοου σκοτώνει τρεις επιβαίνοντες
- Ουκρανία: Δεν έχω πειστεί ότι κάποια μέρα η Ρωσία θα κλείσει συμφωνία, λέει ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ
- Συγκλονιστική μαρτυρία πατέρα που το παιδί του έβαλε τέλος στη ζωή του
- Σαλαμίνα: «Τον είδαν να φοράει την ακριβή καδένα της» – Μαρτυρία για τη δολοφονία της Φαιναρέτης Μπαξεβάνη
