Με ελλείψεις στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει με πολλές απουσίες στη Θεσσαλονίκη, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, για την έβδομη αγωνιστική της Stoiximan GBL.
Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός, κόντρα στον ΠΑΟΚ, για την έβδομη αγωνιστική της Stoiximan GBL. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τέσσερις λόφω τραυματισμού, ενώ στην αποστολή θα είναι ο νεαρός, Γιώργος Μπουρνελές.
Συγκεκριμένα, η αποστολή του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ χωρίς τον Τάιλερ Ντόρσει που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα αριστερά στους προσαγωγούς και τον Εβάν Φουρνιέ που έχει μυϊκό σπασμό στη μέση.
Παράλληλα, εκτός θα είναι και ο Ναζ Μήτρου Λονγκ (τενοντίτιδα περονιαίων), ο Στέφανος Σπάρταλης (διάστρεμμα), αλλά και ο Σακίλ Μακίσικ, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Basket League. Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με… 11άδα κόντρα στον ΠΑΟΚ
- Νέες κατηγορίες κατά του Μαδούρο προαναγγέλλει ο Τραμπ – Στον ανακριτή ο πρώην πρόεδρος της Βενεζουέλας
- ΕΕ: Πως συνδέει η Κάγια Κάλας τον πόλεμο στο Ιράν και τον πόλεμο στην Ουκρανία με τη Ρωσία
- Μήτογλου: «Όταν είμαστε με την πλάτη στον τοίχο παίζουμε πολύ καλύτερα»
- Τουλάχιστον 100 νεκροί σε Κένυα και Τανζανία εξαιτίας κατολισθήσεων
- «Τα μάτια του είναι λίγο τρελά» – Η Μελάνια, η Μπριζίτ και το ρομπότ που το έλεγαν «Σχήμα 3»
- Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Η κάμερα του δύτη κατέγραψε το μαρτυρικό του τέλος – «Προσπάθησε για 40 λεπτά»