Σκόραρε ο Ζίνι κόντρα στην Γκάνα (vid)
Από σέντρα του Μίλσον στο 63′, ο Ζίνι έκανε το 1-1 για την Ανγκόλα κόντρα στην Γκάνα κι ενώ είχε μπει αλλαγή πέντε λεπτά πριν.
Με υπέροχο γκολ του Ζίνι, η Ανγκόλα ισοφάρισε στην Γκάνα σε 1-1 σε ματς για την πέμπτη αγωνιστική των προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.
Ο διεθνής άσος, που αγωνίζεται στον Λεβαδειακό ως δανεικός από την ΑΕΚ, μπήκε αλλαγή στο ματς στο 58′ και πέντε λεπτά αργότερα κατάφερε να σκοράρει.
Ο Μίλσον έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Ζίνι με σούπερ άλμα και δυνατή κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Αυτό είναι το έκτο γκολ σε 18 συμμετοχές με το εθνόσημο.
Δείτε το βίντεο:
⚽️GOAL | Angola 1-1 Ghana | Zinipic.twitter.com/SJz0Xa3zkh
— Goals Xtra (@GoalsXtra) November 15, 2024
- Bank of Greece Governor Calls for Shift in Growth Model
- Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουμε να πνιγόμαστε
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (23/1): Πού θα δείτε το Ελλάδα-Ουγγαρία στο πόλο και δράση στα ευρωπαϊκά γήπεδα
- Γλυφάδα: «Της είπαν ότι πλημμύριζε το σπίτι της» – Μαρτυρία γειτόνισσας για τον τραγικό θάνατο της 56χρονης
- Χάρης Βαρθακούρης: «Με τον πατέρα πηγαίναμε σε παιχνιδάδικο και έκλεινε μισή ώρα μετά, για να διαλέξω παιχνίδι»
- Πότε τελειώνουν οι μεταγραφές στη Super League – Τι ισχύει με το «παράθυρο» των ελεύθερων


