Μαυροπάνος: «Κρατάμε το καλό μέρος που είχαμε στο δεύτερο μέρος, πρέπει να δουλέψουμε όμως»
Ο Ντίνος Μαυροπάνος μίλησε για την ήττα της Ελλάδας από την Αγγλία.
Η Ελλάδα δεν τα κατάφερε απέναντι στην Αγγλία στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, βλέποντας την αντίπαλό της να επικρατεί με 3-0.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος μίλησε μετά το παιχνίδι τονίζοντας πως οι διεθνείς θα κρατήσουν το καλό διάστημα που είχαν στο δεύτερο μέρος, ενώ ξεκαθάρισε πως όλοι πρέπει να δουλέψουν.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Ντίνος Μαυροπάνος:
«Τα 25 πρώτα λεπτά δώσαμε χώρο στην Αγγλία και μας δυσκόλεψε το πρώτο γκολ. Κρατάμε το καλό μέρος που είχαμε στο δεύτερο μέρος, πρέπει να δουλέψουμε όμως. Είχαμε κάποια θετικά, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες αλλά δε τα καταφέραμε στις λεπτομέρειες.
Θέλαμε τη νίκη πάμε την Κυριακή κόντρα στη Φινλανδία για να πάρουμε ότι μπορούμε και να δούμε από εκεί και πέρα τι θα γίνει».
- Χρόνια αφότου κατάπιε ένα άστρο, αυτή η μαύρη τρύπα συνεχίζει να ρεύεται
- Πακιστάν: Τρομοκρατική επίθεση «καμικάζι» σε τζαμί του Ισλαμαμπάντ αφήνει πίσω της τουλάχιστον 31 νεκρούς
- Σε διαθεσιμότητα για 18 μήνες με απόφαση Αρχηγού ΓΕΕΘΑ ο Σμήναρχος που κατηγορείται για κατασκοπεία
- Η αγωνία του Λανουά για τη συνέχεια της Super League
- Βόλος: Συνελήφθη για παιδική πορνογραφία μητέρα τριών ανήλικων παιδιών – Θύμα η 7χρονη κόρη της
- Slopaganda: Από τον «Βασιλιά Τραμπ» στα πιθήκια Ομπάμα ή τον νιχιλιστή πιγκουίνο, η ΑΙ ως εργαλείο προπαγάνδας


