Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
Ο Αρκάς στέλνει την καλημερα της δεύτερης ημέρας της εβδομάδας.
Ο Αρκάς στέλνει την καλημέρα της Τρίτης από το … κρεββάτι. Έτσι λοιπόν στο σημερινό σκίτσο βλέπουμε τη «Τρίτη» στο πλευρό ενός κοριτσιού που βρίσκεται ακόμα στο κρεββάτι της και δεν μπορεί να σηκωθεί ενώ το κουδούνι χτυπά για να ξυπνήσει: «Νυστάζεις! Μη σηκώνεσαι! Στο κρεββάτι είναι ζεστά, έξω βρέχει, πάρε τηλέφωνο και πες ότι είσαι άρρωστη.»
Και το κορίτσι αποκρίνεται:« Ο πρώτος πειρασμός της μέρας!»
Και όπως κάθε μέρα ακολουθούν πολλά σχόλια από τους followers του γνωστού σκιτσογράφου.
Πόσες ώρες πρέπει να κοιμόμαστε
Οι ανάγκες ύπνου ποικίλλουν ανάλογα με την ηλικία, λένε οι επιστήμονες, αλλά η γενική σύσταση είναι από επτά έως εννέα ώρες. Ωστόσο, οι συστάσεις αυτές αλλάζουν καθώς οι άνθρωποι μεγαλώνουν.
Οι ενήλικες πρέπει να κοιμούνται τουλάχιστον επτά ώρες τη νύχτα, αλλά 1 στους 3 από αυτούς δεν το κάνει, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ.
Τα συμπτώματα του κακού ύπνου
Ο κακός ύπνος έχει συνδεθεί με μακροπρόθεσμες συνέπειες για την υγεία, όπως ο υψηλότερος κίνδυνος καρδιαγγειακών παθήσεων, διαβήτη, παχυσαρκίας και άνοιας. Βραχυπρόθεσμα, ακόμη και μία ημέρα απώλειας ύπνου μπορεί να βλάψει την υγεία σας, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη. Οι άνθρωποι που έχουν κακό ύπνο μπορεί επίσης να έχουν προδιάθεση για καταστάσεις όπως το άγχος, η κατάθλιψη και η διπολική διαταραχή.
- Θρήνος στην κηδεία του 18χρονο που σκοτώθηκε στον Πύργο – Τον αποχαιρέτησαν με λευκά μπαλόνια
- Πελεγκρίνι: «Να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό μέσα από το δικό μας στυλ ποδοσφαίρου»
- Η Αγγελική Ηλιάδη μιλά για τη σωματική κακοποίηση που υπέστη
- Ιράν: Η «παγίδα κλιμάκωσης» των ΗΠΑ, η αντιπαλότητα Τουρκίας – Ισραήλ και οι γεωπολιτικοί στόχοι της Άγκυρας
- Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η μητέρα του 20χρονου – «Μην αφήνετε τη σιωπή να καλύπτει το έγκλημα που στέρησε το παιδί μου»
- Ισπανία: Αντιστέκεται στα πολεμικά κελεύσματα – Δεν αυξάνει τις δαπάνες της για το ΝΑΤΟ






