Φάμελλος από Ιωάννινα: Να περιφρουρήσουμε τη δημοκρατική ολοκλήρωση του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος επισήμανε πως «αν υπάρχουν σχέδια να δημιουργηθεί ακόμα ένα πρόβλημα αναξιοπιστίας στο συνέδριο, θα είναι κατά της κοινωνίας και προς όφελος του κ. Μητσοτάκη»
Πρέπει να περιφρουρήσουμε τη δημοκρατική ολοκλήρωση του συνεδρίου και την επεξεργασία των θέσεών μας, υπογράμμισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Σωκράτης Φάμελλος.
Μιλώντας από τα Ιωάννινα ο Σ. Φάμελλος επισήμανε πως «αν υπάρχουν σχέδια να δημιουργηθεί ακόμα ένα πρόβλημα αναξιοπιστίας στο συνέδριο, θα είναι κατά της κοινωνίας και προς όφελος του κ. Μητσοτάκη. Δεν μπορούμε να δημιουργούμε πάντα προβλήματα αναξιοπιστίας στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι θύμα σε αυτή την εξέλιξη».
Πρόσθεσε ότι «δεν υπήρξαν ούτε αποκλεισμοί, ούτε όλα αυτά που ακούγονται». Συμπλήρωσε ότι πρότασή του ήταν «η προσφυγή στη βάση, για να κριθούν τα πολιτικά λάθη του προηγούμενου προέδρου».
Ο Σ. Φάμελλος συνέχισε λέγοντας πως «δεν έγινε αποδεκτό, ζήτησε μομφή μέσα στην Κεντρική Επιτροπή. Αλλά νομίζω αυτή η συζήτηση πρέπει να κλείσει».
Ζήτησε «να αλλάξουμε σελίδα». Ωστόσο, όπως είπε, «αυτό δεν σημαίνει να ξεχάσουμε, ούτε σημαίνει να μην συζητάμε. Σημαίνει να συζητήσουμε για τα επόμενα που θέλει η ελληνική κοινωνία».
Τέλος, επισήμανε ότι «είδα τους δικαστικούς υπαλλήλους, τους φορείς κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας, τον δήμαρχο και ακούμε παντού για προβλήματα που… δεν υπάρχουν λύσεις. Για αυτά αλλάζουμε σελίδα».
«Οι Αριστεροί και οι Αριστερές δεν είναι κουκιά»
Ακόμη, ο Σ. Φάμελλος σε σχόλιό του υπογράμμισε πως «οι Αριστεροί και οι Αριστερές δεν είναι κουκιά».
Σύμφωνα με τον ίδιο, «είναι απαράδεκτο να βγαίνει ανάρτηση από τον προηγούμενο πρόεδρο με αριθμούς ανά περιοχή θεωρώντας δεδομένους τους συνέδρους και εντείνοντας την τοξικότητα και την πολεμική διάθεση. Τροφοδοτεί ακόμα ένα επεισόδιο απαξίωσης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ».
- Εντοπίστηκε στην Κυψέλη 13χρονη που είχε εξαφανιστεί – Συνελήφθησαν 3 νεαροί από την Αίγυπτο
- Ολυμπιακός: Θέμα χρόνου ένα ακόμη sold out: Πόσα εισιτήρια απέμειναν για το παιχνίδι με τον Βόλο
- Φως στο Τούνελ: Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας
- «Φοβάμαι να σας πω…» – Αντιφάσεις στις καταθέσεις των δύο 22χρονων για το διπλό φονικό στη Φοινικούντα
- Σοκ στην Βρετανία: Πρώην πολιτικός δηλώνει ένοχος για 48 κατηγορίες – Νάρκωνε και βίαζε την πρώην σύζυγό του
- Πώς οι ΗΠΑ απήγαγαν τον Μαδούρο μέσα σε δύο λεπτά: Ελικόπτερα, χαμηλές πτήσεις και πυρά στο Καράκας


