Η Ελλάδα γιορτάζει σήμερα την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του 1940. 84 χρόνια μετά το «ΟΧΙ» του Ιωάννη Μεταξά ο ελληνισμός γιορτάζει μια μεγάλη εθνική εορτή.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με αφορμή τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου έστειλε το δικό του μήνυμα για την επέτειο του «ΟΧΙ».
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού τιμάει τη σημερινή ιδιαίτερη μέρα του ελληνισμού μέσα από τα social media στέλνοντας τις ευχές του σε όλους τους Έλληνες και γράφοντας χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του: «Ζήτω η Ελλάδα!»
Δείτε την ανάρτηση του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού:
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.