Champions League: Όταν ο Ολυμπιακός «άλωσε» το Μονπελιέ (vid)
O Ολυμπιακός σαν σήμερα πέρασε με 2-1 από τη Γαλλία νικώντας τη Μονπελιέ με γκολ του Μήτρογλου στις καθυστερήσεις του ματς.
Ο Ολυμπιακός σαν σήμερα το 2012, έφυγε με ένα τεράστιο διπλό από την Γαλλία, καθώς επικράτησε με 2-1 της Μονπελιέ κάνοντας μια μεγάλη ανατροπή, καθώς βρέθηκε να χάνει με 1-0.
Αυτό θέλει να κάνει και σήμερα 12 χρόνια μετά με αντίπαλο τη Μάλμε στην Σουηδία, την οποία αντιμετωπίζει για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League με οδηγό εκείνο το παιχνίδι.
Οι Πειραιώτες αγωνίστηκαν τότε για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League εκτός έδρας με τη Μονπελιέ και έφτασαν σε μια μεγάλη νίκη, με ανατροπή μάλιστα.
Οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 με γκολ στο 49ο λεπτό του Σαρμπονιέ που νίκησε τον Κάρολ μέσα από την περιοχή, δίνοντας το προβάδισμα στους Γάλλους.
Ο Ολυμπιακός και το μεγάλο «διπλό» στη Γαλλία
Ο Ολυμπιακός είχε αρκετές ευκαιρίες για να φέρει στα ίσια το παιχνίδι και κατάφερε να ισοφαρίσει όταν έπειτα από φάουλ του Γκρέκο, ο Τοροσίδης κοντρόλαρε την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή και πέφτωντας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1, σε γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τον Έλληνα μπακ.
Οι Πειραιώτες δεν σταμάτησαν εκεί και βρήκαν και το γκολ της νίκης με τον Κώστα Μήτρογλου στο 90ο λεπτό της συνάντησης. Ο Τζαμέλ Αμπντούν μπήκε στην περιοχή από δεξιά, γύρισε τη μπάλα και βρήκε τον Μήτρογλου μόνο του μέσα στην περιοχή, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.
- Λίβανος: Αλλοι 2 νεκροί σε αεροπορικά πλήγματα του Ισραήλ
- Βενεζουέλα: Επταήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα της επίθεσης των ΗΠΑ
- Γροιλανδία: Ο Τραμπ εξετάζει και τη χρήση «του στρατού» για την απόκτησή της, ξεκαθαρίζει ο Λευκός Οίκος
- Ουκρανία: Ο Μακρόν δηλώνει πως σχεδιάζει να συνομιλήσει με τον Πούτιν «το συντομότερο δυνατόν»
- Συρία: 9 νεκροί σε συγκρούσεις Κούρδων με κυβερνητικές δυνάμεις στο Χαλέπι
- Χωρίς ρεύμα αρκετές περιοχές στην ανατολική Θεσσαλονίκη

