Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ντύθηκε νύφη στο σαλόνι της και παντρεύτηκε… τον εαυτό της
«Είναι το πιο λαμπρό πράγμα που έχω κάνει ποτέ», δήλωσε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς για την απόφασή της.
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς συχνά-πυκνά ανεβάζει βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσω του οποίου μοιράζεται την καθημερινότητά της. Συχνά στα βίντεο αυτά η σταρ χορεύει στο σαλόνι της. Αυτή τη φορά όμως η σταρ εμφανίστηκε με νυφικό.
Με ένα λευκό φόρεμα και ένα πέπλο στα μαλλιά της, η σταρ φαίνεται στο σαλόνι του σπιτιού της να χαμογελά μπροστά στην κάμερα.
Και ναι, είναι γενονός: Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς παντρεύτηκε τον εαυτό της.
Τι έγραψε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε έπρεπε να επαναφέρει αυτή τη μνήμη στον κόσμο, καθώς μάλλον πρόκειται για παλαιότερη απόφασή της, γιατί, σύμφωνα με την ίδια, πρόκειται για την καλύτερη απόφαση που πήρε ποτέ.
Απ’ ότι φαίνεται όμως μάλλον είχε να αντιμετωπίσει κάποια κακόβουλα σχόλια όταν πήρε αυτή την απόφαση καθώς, αν κρίνουμε από το περιεχόμενο της λεζάντας της ανάρτησης, αισθάνθηκε πως πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό της.
Κατά πως φαίνεται κάποιοι έκριναν την απόφασή της να μοιραστεί όρκους αιωνιότητας με τον εαυτό της χαζό ή ντροπιαστικό, αλλά η Μπρίτνεϊ «δεν μασάει» και μάλιστα αισθάνεται υπερήφανη με την απόφασή της.
Συγκεκριμένα η ανάρτηση έγραφε: «Η μέρα που παντρεύτηκα τον εαυτό μου… Επαναφέρω το γεγονός επειδή μπορεί να φαίνεται ντροπιαστικό ή ηλίθιο, αλλά νομίζω ότι είναι το πιο λαμπρό πράγμα που έχω κάνει ποτέ».
- Τα αρχεία Έπσταϊν και η «λάσπη» πίσω από την καλογυαλισμένη βιτρίνα της τέχνης
- Το στρες στη δουλειά «σκοτώνει» το σεξ
- Έξυπνο εσώρουχο είναι το πρώτο όργανο που μετρά τα αέρια του εντέρου
- Ο Μητσοτάκης στην Άγκυρα, ο Δένδιας στις Βρυξέλλες – Γιατί ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έμεινε εκτός αποστολής
- To sequel του KPop Demon Hunters βρίσκεται στα σκαριά
- Αποτροπή ή κατευνασμός; – Ο «Αρκτικός Φρουρός» και η επιστροφή του ΝΑΤΟ στον Απώτερο Βορρά






