Αγία Παρασκευή: Πρεσβυτέρα έδιωξε από τον σπίτι ιερέα που επέστρεψε μεθυσμένος και χωρίς ράσα
Στη θέα του άνδρα της, η πρεσβυτέρα ξέσπασε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένας έντονος καβγάς ανάμεσά τους και τελικά να διώξει τον κληρικό από την οικία τους στην Αγία Παρασκευή
Ένα διόλου συνηθισμένο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (12/10) στην Αγία Παρασκευή Αττικής, με πρωταγωνιστές έναν 63χρονο ιερέα και την 49χρονη πρεσβυτέρα του.
Ο ιερέας είχε πάει σε εκδήλωση Μητρόπολης και στη συνέχεια μαζί με άλλους κληρικούς και πιστούς διασκέδασαν σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής, με αποτέλεσμα ο ίδιος να επιστρέψει σπίτι του αργά το βράδυ.
Επέστρεψε σπίτι υπό την επήρεια αλκοόλ και χωρίς ράσα
Όταν επέστρεψε στην οικία του, σύμφωνα με το ekklisiaonline.gr, ο 63χρονος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και δεν φορούσε τα ράσα του, ενώ έλειπε και ο σταυρός του.
Στη θέα του άνδρα της, η 49χρονη πρεσβυτέρα ξέσπασε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένας έντονος καβγάς ανάμεσά τους, και παρά τη μεσολάβηση της κόρης τους η ίδια τον έδιωξε από το σπίτι τους.
- Τι ερευνούν οι Αρχές στην υπόθεση του βρέφους στην Ηλεία
- Axios: Επίθεση Βανς κατά Νετανιάχου ότι «πούλησε» στον Τραμπ έναν εύκολο πόλεμο
- Η… ιδιαίτερη δήλωση του Κάιλ Γκάι: «Η G-League είναι η δεύτερη καλύτερη λίγκα στον κόσμο μετά το NBA»
- Φάμελλος: Κυβέρνηση σκανδάλων, από όπου και να την πιάσεις λερώνεσαι
- Ανάδειξη και προστασία του «Λεπροκομείου Καρλοβάσου»
- Ζάκυνθος: «Προβληματικά άτομα» χαρακτηρίζει τους γονείς που ζητούν την οριστική απομάκρυνσή της η παιδίατρος
