To γκολ του Παυλίδη που… ξέρανε τους Άγγλους στο Γουέμπλεϊ (vid)
Ο Βαγγέλης Παυλίδης εκμεταλλεύτηκε την κακή συνεννόηση των Άγγλων και σημείωσε στο Γουέμπλεϊ το τέρμα που έδωσε τη νίκη στην Ελλάδα.
Έχοντας σε τρομερή βραδιά τον Βαγγέλη Παυλίδη η Ελλάδα κατάφερε να πάρει μια απίστευτη νίκη στο Γουέμπλεϊ με 2-1 επί της Αγγλίας.
Ο διεθνής επιθετικός της Μπενφίκα ήταν ο σκόρερ και του δεύτερου γκολ της «γαλανόλευκης» που έδωσε και το σπουδαίο «τρίποντο» το οποίο όλοι αφιέρωσαν στην μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ.
Ο 25χρονος φορ εκμεταλλεύτηκε την πλήρη ασυνεννοησία των Άγγλων μετά την πίεση της Ελλάδα, βρέθηκε με την μπάλα στα πόδια μέσα στην περιοχή και με άψογο τελείωμα έδωσε τη νίκη στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Δείτε το γκολ:
Pavlidis destroyed England!pic.twitter.com/n23AvC2nOi
— Goals Xtra (@GoalsXtra) October 10, 2024
- Κυβέρνηση «Φραπέδων»: Το πραγματικό πρόβλημα είναι το δικαίωμα σιωπής που επικαλείται η Νέα Δημοκρατία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Φοινικούντα: «Δέχομαι απειλές», λέει η ανιψιά του ιδιοκτήτη – Απολογούνται σήμερα οι δύο συλληφθέντες
- Lemmy lives: Μια επική συναυλία – πάρτι αφιερωμένη στο icon του hard rock και της αλητείας
- Απείθαρχοι; Αλαζόνες; Τεμπέληδες; Η Γενιά Z αντιμετωπίζει ένα γνώριμο κύμα κριτικής στον χώρο εργασίας
- Εκδικάζεται η αίτηση αναίρεσης της Παρασκευής Τυχεροπούλου στην εκδικητική συμπεριφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής


