Όλυμπος: Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης τραυματία
Τραυματισμένος ανασύρθηκε αλλοδαπός ορειβάτης στον Όλυμπο.
Πολύωρη επιχείρηση για τη διάσωση τραυματία στον Όλυμπο ολοκληρώθηκε σήμερα τα ξημερώματα από την Πυροσβεστική.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα, από όπου παρελήφθη από το ΕΚΑΒ.
Συγκεκριμένα, κατά τις απογευματινές ώρες χθες Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024, ειδοποιήθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, για διάσωση τραυματισμένου αλλοδαπού, στο καταφύγιο «Σπήλιος Αγαπητός» στον Όλυμπο.
Άμεσα συγκροτήθηκε ομάδα διάσωσης αποτελούμενη από 14 πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιτόχωρου καθώς και της 2ης και της 8ης ΕΜΑΚ.
Ο τραυματίας παρελήφθη από ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος που τον μετέφερε στην 110 Πτέρυγα Μάχης Λάρισας. Στη συνέχεια τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024.
- Η κυβέρνηση του Ιράν ανακοίνωσε αύξηση 60% στον κατώτατο μισθό
- Γαλλία: Στον δεύτερο γύρο θα κριθεί η έκβαση των δημοτικών εκλογών στις μεγάλες πόλεις
- Ιράν: Δεν θα συμμετέχει η Γερμανία σε επιχείρηση στα Στενά του Ορμούζ, ξεκαθαρίζει ο Βάντεφουλ
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Νομιμοποιούνται υπόγεια… με θέα
- Πρέβεζα: 51χρονος αστυνομικός πέθανε εν ώρα υπηρεσίας
- Γιορτή σήμερα 16 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


