Ζαγοροχώρια: Συναγερμός για περιπατητή που τραυματίστηκε – Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης
Ο 61χρονος άνδρας τραυματίστηκε στο πόδι του και εγκλωβίστηκε στο μονοπάτι της Αστράκας
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης ενός περιπατητή στα Ζαγοροχώρια, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στο μονοπάτι από Μικρό Πάπιγκο προς το Καταφύγιο της Αστράκας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν 61χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται να γλίστρησε και να τραυματίστηκε στο πόδι με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί στο σημείο.
Συναγερμός για τον 61χρονο – Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης
Άμεσα σήμανε συναγερμός στις Αρχές για τον τραυματισμένο περιπατητή και στήθηκε μεγάλη επιχείρηση έρευνας, εντοπισμού και διάσωσης, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.
Η 5η ΕΜΑΚ με εννέα πυροσβέστες και άνδρες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κόνιτσας μεταβαίνουν στο σημείο που βρίσκεται ο τραυματίας.
Για την μεταφορά του 61χρονου μεταβαίνουν στο σημείο εννέα πυροσβέστες από την 5η ΕΜΑΚ και από την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Κόνιτσας, όπως επίσης και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την παραλαβή και διακομιδή του στο νοσοκομείο.
- Ποιοι ξαναγράφουν το βιβλίο της πολυτέλειας
- Ιράν: Νέα σειρά βομβαρδισμών εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ
- Άργος: Η μαγνητική τομογραφία του 20χρονου δείχνει τη μοιραία σφαίρα
- SMB: Μπαταρίες μεταλλικού νατρίου φορτίζουν σε 4 λεπτά – Εντυπωσιακά αποτελέσματα στις δοκιμές
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ανοίγουν φάκελοι
- Βενεζουέλα: Αγγίζουν τους 4.500 οι νεκροί από το διπλό σεισμό
- Γαλλία: Συναγερμός για «εξαιρετικά σφοδρή» πυρκαγιά σε δάσος νοτιοανατολικά του Παρισιού
- Γιορτή σήμερα 13 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442