Τροχαίο στη Λάρισα: 27χρονος ποδοσφαιριστής ο άνδρας που απανθρακώθηκε
Σοκ προκάλεσε η είδηση του θανάτου ενός 27χρονου ποδοσφαιριστή μετά από τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στη Λάρισα
Θλίψη έχει προκαλέσει το θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη νωρίς το πρωί της Κυριακής. Ο άνδρας που βρέθηκε απανθρακωμένος στο αυτοκίνητο μετά από τροχαίο στο 4ο χλμ. Λάρισας – Καρδίτσας ήταν ένας 27χρονος ποδοσφαιριστής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΙΧ που οδηγούσε ο νεαρός, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του, χτύπησε σε κολόνα οδοφωτισμού και τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμού του οδηγού.
Σημειώνεται ότι ο άτυχος νέος δεν κατάφερε να βγει έγκαιρα από το όχημα, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο από τις φλόγες. Ο νεαρός ήταν γνωστός στην Λάρισα, αφού ήταν παίκτης σε τοπικές ομάδες.
Η στιγμή που το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες
- Συρία: Οι ΗΠΑ ανακοινώνουν πως σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα»
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
- Συρία: Ο στρατός πήρε τον έλεγχο στρατιωτικού αεροδρομίου, φράγματος και πετρελαιοπηγών
- Φθηνότερα αυτοκίνητα ή ακριβότερα καύσιμα; Το στοίχημα Τραμπ διχάζει την αγορά
- Φωτιά στα Καζάνια στο Πέραμα – «Κλείστε τα παράθυρα των σπιτιών σας»

