Επί ποδός βρίσκονται οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής στην Αιτωλοακαρνανία, έπειτα από πληροφορίες πως αγνοείται άντρας από την Στράτο μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας «Cassandra» από την περιοχή.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το αυτοκίνητο του αγνοούμενου εντοπίστηκε σε λασπώδες σημείο, σήμερα Σάββατο (5/10), παρασυρμένο από χείμαρρο.
Στο σημείο βρίσκονται ήδη υπάλληλοι της υπηρεσίας που διεξάγουν έρευνες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άνδρα ηλικίας 52 ετών που εργάζεται ως φύλακας επιχείρησης στην περιοχή.
Το πέρασμα της κακοκαιρίας από τα χωριά Στράτος και Ρίβιο της Αιτωλοακαρνανίας προκάλεσε σοβαρά προβλήματα.
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στην Ιόνια οδό μηχανήματα επιχειρούν να απομακρύνουν λάσπες και πέτρες, ενώ έχουν πλημμυρίσει υπόγεια σπιτιών και έχουν προκληθεί ζημιές σε αποθήκες και σε ποιμνιοστάσια.
Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο της Αττικής η εικόνα από την κίνηση είναι κάπως καλύτερη, αν και σε συγκεκριμένα σημεία παρατηρούνται φαινόμενα κυκλοφοριακής συμφόρησης
Ο πρώην υπουργός, Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στο in μετά τη χθεσινή δικάσιμο για τις υποκλοπές, τόνισε πως ήρθε η ώρα «να κλείσει η μελανή, μαύρη, σελίδα στη σύγχρονη ιστορία της χώρας μας από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τους συνεργάτες του». Η αγόρευση της συνηγόρου του, Αρτεμισίας Παπαδάκη
Χαρτογράφηση του πανελλαδικού δικτύου, ανάλυση αποστάσεων, αξιολόγηση κοινωνικών αναγκών και λειτουργικών δεδομένων προβλέπει το νέο σχέδιο αναδιάρθρωσης
Ο συνήγορος υποστήριξης της κατηγορίας, Πέτρος Λιανός, αναφέρθηκε «στο κοινό κέντρο ΕΥΠ-Predator» κατά την αγόρευσή του στη δίκη για τις υποκλοπές. «Η Ελλάδα κατέληξε να γίνει το επιχειρησιακό κέντρο του κατασκοπευτικού γαλαξία της Intellexa», υπογράμμισε
Το επεισόδιο είχε σημειωθεί μεταξύ νεαρών με τρεις σοβαρά τραυματίες απογευματινές ώρες στις 21-12-2025 - Επιπρόσθετα, στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα 20 άτομα
Προβληματισμένοι και με έκδηλη ανησυχία έφυγαν οι κτηνοτρόφοι από τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο μέγαρο Μαξίμου. Στόχος μας η εκρίζωση της ευλογιάς, λέει ο Τσιάρας με το αρμόδιο υπουργείο να παραμένει αρνητικό στον εμβολιασμό.
Η ειδική αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στις 9 και 10-2-2026 σε οικισμούς της Φυλής και των Αχαρνών με σκοπό την αποτροπή κάθε μορφής παράνομης δραστηριότητας
Η 35χρονη είχε φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της πριν από περίπου 15 ημέρες. Ζούσε στην Άρτα με τον σύζυγό της, γνωστό γιατρό της περιοχής, και τα δύο τους παιδιά.
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή στις συγκεντρώσεις μαζί με τα Εργατικά Κέντρα και τα Σωματεία Εργαζομένων, τους Φοιτητικούς Συλλόγους, τους μαζικούς φορείς, σε όλη την Ελλάδα.
Ο σμήναρχος φέρεται να κατονόμασε τρία άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση - Οι δικηγόροι του δήλωσαν, ότι ο πελάτης τους αισθάνεται «ανακουφισμένος» μετά τη σύλληψή του από τις αρχές.
Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ, Μπίλι Κράνταπ, απαντάει σε ένα Q&A του Guardian για μια καταστροφική ομιλία, τους κανόνες του για το πώς πρέπει να κινούνται οι άνθρωποι στις πόλεις και μια ενοχλητική συνάντηση με έναν πορτιέρη.
Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο της Αττικής η εικόνα από την κίνηση είναι κάπως καλύτερη, αν και σε συγκεκριμένα σημεία παρατηρούνται φαινόμενα κυκλοφοριακής συμφόρησης