Οι αρμόδιες αρχές ενημερώθηκαν για την εξαφάνιση από την οικογένεια του 71χρονου, με τον φόβο πως κάτι κακό του έχει συμβεί.
Στις 18:30 το απόγευμα, Αστυνομία και Πυροσβεστική ξεκίνησαν τις έρευνες αναζήτησης και λίγα λεπτά αργότερα, εντόπισαν νεκρό τον 71χρονο.
Το ατύχημα με το δίκυκλο
Σύμφωνα με πληροφορίες του Korinthostv.gr, o άτυχος άνδρας, κινούμενος με δίκυκλο στον δρόμο Βεληνιάτικα – Άσσος, για άγνωστη αιτία, φέρεται να έχασε τον έλεγχο του μοτοποδηλάτου, έπεσε σε αυλάκι και στην συνέχεια χτύπησε σε δέντρο, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.
Η σορός του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι επικρατέστερες ημερομηνίες είναι η Πέμπτη 23 Ιουλίου και η Παρασκευή 24 Ιουλίου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση.
Από το υπουργείο Παιδείας επισημαίνεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο.