Ροδοπή: Νεκρός εντοπίστηκε μετά από δύο ημέρες αγνοούμενος 73χρονος – Είχε πάει για ψάρεμα σε ποτάμι
Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε εντός της κοίτης του ποταμού, πλησίον αγροτικής περιοχής στην Καλλιθέα Ροδόπης και ανασύρθηκε από δύτες του Πυροσβεστικού Σώματος.
Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό 73χρονου στον Φύλακα Ροδόπης τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από την περασμένη Παρασκευή και ενώ είχε πάει για ψάρεμα σε παραπόταμο του Λίσσου ποταμού μεταξύ Καλλιθέας και Πελαγίας.
Σήμερα το πρωί κλήθηκε η Πυροσβεστική να ερευνήσει μέσα στο ποτάμι με δύτες όπου και εντοπίστηκε νεκρός ο άτυχος άνδρας.
Δείτε εικόνες από τις έρευνες
Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής
Στην ανακοίνωσή της η Πυροσβεστικής αναφέρει τα εξής:
Κατά τις πρωινές ώρες σήμερα, Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024, ειδοποιήθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, για αναζήτηση αγνοούμενου ηλικιωμένου ημεδαπού, στον Λίσσο ποταμό, της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.
Άμεσα συγκροτήθηκε ομάδα έρευνας και διάσωσης αποτελούμενη από 10 πυροσβέστες και πέντε (5) οχήματα από την Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής, την Π.Υ. Κομοτηνής και το Π.Κ. Σαππών, τέσσερις (4) πυροσβέστες με διασωστικό σκύλο και δύο (2) σωστικές λέμβους από την 4η Ε.Μ.Α.Κ., καθώς και τέσσερις (4) δύτες από την 2η Ε.Μ.Α.Κ.
Μετά από έρευνες, ο ηλικιωμένος αγνοούμενος, εντοπίστηκε εντός της κοίτης του ποταμού, πλησίον αγροτικής περιοχής στην Καλλιθέα Ροδόπης και ανασύρθηκε από δύτες του Πυροσβεστικού Σώματος.
Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε απογευματινές ώρες σήμερα, Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024».
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων