Ο Ολυμπιακός μετά από την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη με 0-0, ηττήθηκε με 2-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Άρη, με τον Τσικίνιο ωστόσο να είναι από τους πιο καλούς παίκτες της ομάδας, τρέχοντας πολλά χιλιόμετρα και προσπαθώντας να φτιάξει παιχνίδι για την ομάδα του Πειραιά.
Γενικά ο Πορτογάλος είναι εκ των διακριθέντων του Ολυμπιακού από την περυσινή χρονιά κιόλας, φτάνοντας μέχρι και την κατάκτηση του Conference League με τους ερυθρόλευκους.
Μετά το τέλος του ματς στην Θεσσαλονίκη προχώρησε σε μία ανάρτηση ενότητας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία μεταξύ άλλων δίνει το σύνθημα για την αντεπίθεση του Ολυμπιακού, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως η ομάδα έχει πολλά να κατακτήσει την εφετινή σεζόν.
Αναλυτικά το μήνυμα του Πορτογάλου μέσου
«Τα κεφάλια ψηλά!! Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θα θέλαμε, όμως έχουμε ακόμα πολλά να καταφέρουμε μαζί! Σκληρή δουλειά και αφοσίωση μέχρι το τέλος. ΠΑΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ».
Η Καλαμάτα πήρε το διπλό, επικρατώντας 2-0 του Αιγάλεω για την 14η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Super League 2 και έτσι πανηγύρισε την έβδομη σερί νίκη της. Νίκη και για το Μαρκό με 2-0 στη Σύρο, όπως και για την Καβάλα κόντρα στον ΠΑΟΚ Β' (2-0).
LIVE: Λεβαδειακός – ΑΕΛ Novibet. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λεβαδειακός – ΑΕΛ Novibet για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2.
LIVE: Τσέλσι – Έβερτον. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Έβερτον για τη 16η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports 4.